Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΑΕΚ Λήμνου: Δράσεις εξωστρέφειας και η προσφορά της στην Εφημερίδα «Νέα Εγνατία»

the roots web banners 06

ΣΑΕΚ Λήμνου: Δράσεις εξωστρέφειας και η προσφορά της στην Εφημερίδα «Νέα Εγνατία»
09.05.2024 | 13:22

ΣΑΕΚ Λήμνου: Δράσεις εξωστρέφειας και η προσφορά της στην Εφημερίδα «Νέα Εγνατία»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, η Δημόσια ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ήταν θέμα στην γνωστή, μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Μακεδονίας "ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ" !!

Μια ολόκληρη σελίδα της εφημερίδας αφιερώθηκε στη ΣΑΕΚ ΛΗΜΝΟΥ, στις σπουδαίες κοινωνικές δράσεις της, στην μεγάλη προσφορά της και στο ουσιαστικό έργο που επιτελεί!!

Η σχετική ανακοίνωση της σχολής αναφέρει:

Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η τέταρτη φορά που η Εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ αφιερώνει ολοσελιδο άρθρο για τη Σχολή μας. Η πρώτη δημοσιευση έγινε το Πάσχα 2022.

Ο Εκδότης και Διευθυντής της Εφημερίδας κ. Κωνσταντίνος Τσίγκας ενημερώνεται για τις δράσεις εξωστρέφειας και προσφοράς της ΣΑΕΚ Λήμνου μέσα από το Ίντερνετ και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Επίσης η Διευθύντρια της ΣΑΕΚ κα Ιουλία Λυγδά, έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA RADIO 88,6 της Καβάλας. 

Η τελευταία συνέντευξη δόθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαϊου και την επόμενη μέρα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα. 

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδω:

https://www.facebook.com/share/v/YwLMLKtbxGjK77if/

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί θερμά τον Εκδότη κ. Κωνσταντίνο Τσίγκα για την τιμή που μας έκανε να μας "φιλοξενήσει" στην Εφημερίδα του, καθώς και τη Δημοσιογράφο κα Σίσσυ Ακοκαλίδου για τη συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, για τα υπέροχα λόγια τους και για το ολοσέλιδο άρθρο που μας αφιέρωσαν στην Εφημερίδα "ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ" για 4η φορά!!!

Το γεγονός ότι ακόμη και τα Μ.Μ.Ε. εκτός Λήμνου διέκριναν και ξεχώρισαν τις δράσεις της ΣΑΕΚ Λήμνου και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια, μάς δίνει μεγάλη χαρά, περηφάνια και δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά την ανοδική πορεία της Σχολής μας!!

Όταν, εκτός από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λήμνου, γράφουν άρθρα για το έργο και τις δράσεις εξωστρέφειας της δημόσιας ΣΑΕΚ Λήμνου και εφημερίδες εκτός Λήμνου και πολλά άλλα πανελλαδικά ενημερωτικά Sites, αυτό αποδεικνύει ότι οι στόχοι της Διεύθυνσης της ΣΑΕΚ Λήμνου για εξωστρέφεια - προβολή, για σύνδεση της Σχολής με την κοινωνία και την Αγορά εργασίας, για αναβάθμιση και εξέλιξή της έχουν επιτευχθεί!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα ΜΜΕ, εντός και εκτός Λήμνου !!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ.  ΛΗΜΝΟΥ 

ΙΟΥΛΙΑ ΛΥΓΔΑ 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel