Ένα τυπικό βασιλικό γεγονός και μια ιδιόμορφη τελετή που αντικατοπτρίζει το ξεχωριστό χαρακτήρα της νεας γενιάς των "γαλαζοαίματων", γράφει η Guardian.
Στον γάμο είχαν προσκληθεί με κλήρωση 1.200 «κοινοί θνητοί», οι οποίοι άκουσαν σε απευθείας μετάδοση την τελετή μέσα στους χώρους του Κάστρου, ενώ χιλιάδες άνθρωποι την παρακολούθησαν από τον εξωτερικό χώρο.
"Ηταν μια μέρα που είδαμε ένα μεγαλοπρεπές νυφικό, τον θυελλώδη άνεμο να παρασύρει τις μικρές παράνυμφους και μια ποικιλία από διασημότητες", σημειώνει η Daily Telegraph.
O Robert Hardman στη Daily Mail επισημαίνει ότι μολονότι η πριγκίπισσα καθυστέρησε τον γάμο της για να προηγηθεί ο γάμος του δούκα και της δούκισσας του Sussex - του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - "η χθεσίνη ημέρα ανήκε αποκλειστικά στην Ευγενία" . Περιγράφει την τελετή ως ένα κατ'εξοχήν αγγλικό γάμο ("a quintessentially English wedding"), με πολλά ημίψηλα καπέλα, παρδοσιακούς ύμνους και άφθονο Μπάχ.
Εν τούτοις δεν φαίνεται όλοι να έχουν εντυπωσιασθεί από το γεγονός. Ο ιδιοκτήτης ενός πάμπ στο Ουίνδορ παραπονέθηκε στην εφημερίδα Sun για την έλλειψη πελατών ενώ περίμενε να δει περισσότερους πολίτες συγκεντρωμένους στους παρακείμενους δρόμους για να δουν την πριγκίπισσα Ευγενία. "Στον γάμο του Eλτον Τζον είχαμε περισσότερο κόσμο" , τόνισε στη Sun.
























