Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κορωνοϊός: Θετικός ο Μπόρις Τζόνσον στον ιό

banner roots

Κορωνοϊός: Θετικός ο Μπόρις Τζόνσον στον ιό
27.03.2020 | 12:24

Κορωνοϊός: Θετικός ο Μπόρις Τζόνσον στον ιό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον πόσταρε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο Twitter, στο οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ότι εμφάνισε ήπια συμπτώματα το τελευταίο 24ωρο.
 
«Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», λέει ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Χθες ο Μπόρις Τζόνσον, μάλιστα, βγήκε στην πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας της Βρετανίας, στο περίφημο Νο 10, και χειροκρότησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των βρετανικών νοσοκομείων που δίνουν τη δική τους μάχη έναντι στον κορωνοϊό.
 
Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε: «Αφότου εμφάνισε ήπια συμπτώματα χθες, Πέμπτη 26 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός έκανε τεστ για τον κορωνοϊό έπειτα από συμβουλή του επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Αγγλίας, Κρις Γουίτι. Το τεστ έγινε στην Ντάουνινγκ Στριτ από προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ακολουθώντας τις οδηγίες, ο πρωθυπουργός αυτοαπομονώθηκε στην Ντάουνινγκ Στριτ. Συνεχίζει να ηγείται των προσπαθειών της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel