Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Cardlink: Σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis»

banner roots

Cardlink: Σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis»
30.07.2019 | 19:37

Cardlink: Σε εξέλιξη το Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Το Πρόγραμμα Ανοιχτής Καινοτομίας «emphasis» είναι μία πρωτοβουλία της Cardlink, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ως στόχο να αναδείξει νέες επιχειρηματικές ιδέες και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος συμμετείχαν 34 επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες, οι  οποίες παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τις εξής θεματικές ενότητες του κλάδου του Retail: Business Analytics, Customer Experience, Payments/Added Value Services και Retail Modernization.

Οι 8 ομάδες που ξεχώρισαν, προχώρησαν στη 2η φάση του προγράμματος και έλαβαν συμβουλευτική καθοδήγηση και εξειδικευμένο feedback από τους business experts της Cardlink στα “Pivoting Workshops” που πραγματοποιήθηκαν. Στόχος της φάσης αυτής ήταν οι ομάδες να ορίσουν τις διαστάσεις του δικού τους Proof of Concept που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν σε πραγματικό περιβάλλον συλλέγοντας χρήσιμα δεδομένα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους προτάσεων.

Η 2η φάση θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου με τις τελικές παρουσιάσεις των ομάδων, μέσω των οποίων θα αναδειχθούν οι νικήτριες ομάδες που τελικά θα προχωρήσουν στην υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών τους.

Γνώρισε καλύτερα τις ομάδες της δεύτερης φάσης στο σύνδεσμο εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel