Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Φυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη;
Φυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη;
25.09.2012 | 11:06

Φυλάκιση 4 χρόνων στον Παύλο Βαρδινογιάννη;

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης κατηγορείτο ότι απέκρυψε από την εισηγήτρια της πτώχευσης περιουσιακά στοιχεία, τα οποία εμπίπτουν στην πτωχευτική περιουσία, προκειμένου να ελαττώσει την κατάσταση της περιουσίας του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας το 2007 φέρεται να απέκρυψε την πραγματική αξία 12.000 μετοχών της Motor Oil Holdings SA.Στον ισολογισμό που κατέθεσε στην εισηγήτρια δήλωσε ότι η αξία τους ανέρχεται σε 297.600 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα η αξία τους υπερέβαινε τα 115 εκατομμύρια ευρώ.

"Ο κατηγορούμενος ελάττωσε την κατάσταση της περιουσίας του και παρασιώπησε και απέκρυψε τις αληθινές του δικαιοπρακτικές σχέσεις", αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Με τον τρόπο αυτό, όπως σημειώνεται, δεν κατέθεσε πλήρη και αληθή ισολογισμό, δυσχεραίνοντας την ικανοποίηση των πιστωτών του.


Κατόπιν αυτών, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον κ. Βαρδινογιάννη, καταδικάζοντας τον σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μεταφέρω την είδηση με επιφύλαξη καθώς δεν έχει αναπαραχθεί από κανένα ελληνικό μέσο παρά το γεγονός ότι ο κ.Βαρδινογιάννης αποτελεί σημαντικό οικονομικό παράγοντα της χώρας.

Η είδηση έχει αναρτηθεί στο κυπριακό site στις 19 Σεπτεμβρίου. Υποθέτω ότι αν ήταν αναληθής, θα είχε ήδη διαψευστεί.

 

 

Πηγή: parapolitiki.com

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018