Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Γυναίκα τραυμάτισε τον σύζυγo και τον γιο της με ψαλίδι

banner roots

Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Γυναίκα τραυμάτισε τον σύζυγo και τον γιο της με ψαλίδι
26.01.2023 | 08:47

Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Γυναίκα τραυμάτισε τον σύζυγo και τον γιο της με ψαλίδι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μία γυναίκα στον Βόλο ύστερα από έντονο τσακωμό, τραυμάτισε τον σύζυγό της και τον γιο της με ψαλίδι στην πλάτη και στην κοιλιά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του magnesianews.gr, η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί την Παρασκευή (27/1).
 
Όλα έγιναν χθες (25/1) τα ξημερώματα, στο σπίτι όπου μένει η οικογένεια, που έχει τρία παιδιά. Ο 42χρονος άνδρας μάλωσε με την 40χρονη σύζυγό του, λόγω προσωπικών διαφορών, στο επεισόδιο παρενέβη ο 21χρονος γιος, που πήρε το μέρος του πατέρα και η μητέρα, πάνω στην ένταση, άρπαξε ένα ψαλίδι και τους τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη και στην κοιλιά αντίστοιχα.
 
Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο του Βόλου
Πατέρας και γιος πήγαν στο Νοσοκομείο, αλλά δεν έλαβαν καν ιατρικό πιστοποιητικό, ενώ κατήγγειλαν τη γυναίκα στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας με την κατηγορία της ελαφράς σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σύζυγός της κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, σε αντίθεση με τον 21χρονο γιο, που θέλει να διωχθεί η μητέρα του. Τελικά δόθηκε αναβολή η δίκη προγραμματίστηκε για αύριο Παρασκευή και ως τότε θα γίνει προσπάθεια μήπως αποκατασταθούν οι σχέσεις της οικογένειας.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το