Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πληρώνουν οι έδρες στην Αγγλία!

banner roots

Πληρώνουν οι έδρες στην Αγγλία!
04.12.2018 | 11:39

Πληρώνουν οι έδρες στην Αγγλία!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ευκαιρίες για να πληρωθούμε μας δίνει την Τρίτη η εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League στην Αγγλία. Οι έδρες αναμένεται να παίξουν ρόλο και να μας στείλουν ταμείο. Επιλογές υπάρχουν επίσης σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο.

Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ

Ήταν αποτελεσματική στο εκτός με τη Νιούκαστλ και επικράτησε δίκαια με σκορ 3-0. Σημαντική νίκη για τη Γουέστ Χαμ σε μια δύσκολη έδρα, που την διατήρησε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, τώρα, τα «σφυριά» έχουν τη δυνατότητα να κεφαλαιοποιήσουν το διπλό, καθώς ακολουθούν δύο κολλητά εντός έδρας. Στον αντίποδα, η Κάρντιφ έρχεται από παλικαρίσιο τρίποντο εντός έδρας, επί της Γουλβς με σκορ 2-1. Πέραν της ψυχολογίας, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έβγαλε τους Ουαλούς από την επικίνδυνη ζώνη. Ακολουθούν δε, δύο ακόμα πιο κρίσιμα ματς. Δεδομένου πως υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας πάντως, θεωρούμε πως δύσκολα θα «σπάσει» ο άσος των Λονδρέζων. «Δυνατή» επιλογή και θα την τιμήσουμε από τη sportingbet.

Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ

Το πάλεψε όσο μπορούσε η Μπόρνμουθ στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι. Δεν μπόρεσε όμως να αποτρέψει την ήττα με σκορ 3-1. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για τα «κεράσια», με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος. Απόψε, η νίκη είναι... απαραίτητη, αφού ακολουθεί το ματς με τη Λίβερπουλ. Από την άλλη, παρότι προηγήθηκε, η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το ματς με τη Μπράιτον, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1. Μπήκε έτσι τέλος σε ένα σερί τριών αγωνιστικών και διατηρήθηκε στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς μετά τη Μπόρνμουθ ακολουθεί η Άρσεναλ. Σε κάθε περίπτωση, οι γηπεδούχοι είναι λογικό φαβορί. Τόσο λόγω έδρα, όσο και λόγω ποιότητας. Πάμε και εδώ με τον άσο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το