Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Προβάδισμα στα φαβορί και ένα γκολ-γκολ

banner roots

Προβάδισμα στα φαβορί και ένα γκολ-γκολ
20.02.2021 | 10:14

Προβάδισμα στα φαβορί και ένα γκολ-γκολ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Αγγλία και Γερμανία και τις αποδόσεις από το κουπόνι της βετ365 .

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (17.00)

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι πού προέρχονται από δύο σερί παιχνίδια αήττητοι με μια νίκη και μία ισοπαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Φούλαμ παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 περνώντας ένα πολύτιμο βαθμό πού τους διατηρεί στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στον αντίποδα η Γουέστ Μπρομ παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία, βρισκόμενη κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού στην 19η θέση με μόλις 13 βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να τις αποσπάσει ένα βαθμό μένοντας στο 1-1.

Φαβορί στην αναμέτρηση παραμένει η Μπέρνλι που θέλει νίκη πάση θυσία ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -12 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Περιμένω τους γηπεδούχους να μπουν αποφασισμένοι και θα ρισκάρω στον άσσο (1) σε απόδοση 2.00 @bet365.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (19:30)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Κλόπ πού μετά από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, επικράτησαν εκτός έδρας της Λειψία με 2-0, κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Εντός συνόρων τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τους «κόκκινους» πού έχουν κατρακυλήσει βαθμολογικά και βρίσκονται στο -2 από την πρώτη πεντάδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Έβερτον συνεχίζει να αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της την φετινή σεζόν, όντας ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα. Την προηγούμενη αγωνιστική, αν και εμφανίστηκε ανταγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο με το παιχνίδι να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ντέρμπι του «Μερσεΐσαΐντ» με τις δύο να διεκδικήσουν και μία θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αμφότερες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα από την μέση και μπροστά και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.80. Δείτε εδώ τα προγνωστικά ποδοσφαίρου από Αγγλία και Ιταλία.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (16:30)

3η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια για την Κολωνία που είναι φανερό πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άιντραχτ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με φανεί απειλητική, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος έχοντας μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη η Στουτγκάρδη έχει χάσει την αγωνιστική της ταυτότητα το τελευταίο διάστημα, παραμένοντάς χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια. Την περασμένη εβδομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην Χέρτα αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν για το τελικό 1-1.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο είναι μικρή και οι αμφότερες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Στουτγκάρδη εκτός έδρας όπως έδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν είναι πάντα ανταγωνιστική και αυτό την δίνει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Κολωνίας πού θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Το διπλό (2) βρίσκεται σε απόδοση 2.10 @ bet365 και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Επισκεφτείτε το euro2020stoixima.gr και βρείτε πληροφορίες για τα γήπεδα και το euro 2020 προγραμμα όπως επίσης και αναλύσεις των ομάδων και των Ομίλων.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το