Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Για μια καλύτερη θέση

banner roots

Για μια καλύτερη θέση
19.03.2021 | 09:07

Για μια καλύτερη θέση

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Η Ευρωλίγκα έχει μπει στην τελική της φάση και πλέον κάθε αγώνας για τις ομάδες που θέλουν να συνεχίσουν στα πλεί-οφς έχει μεγάλη σημασία σε αποδόσεις που βρίσκουμε στο pamestoixima με τα προγνωστικά να είναι από την ιστοσελίδα webfreebets.com.

Τόσο για την πρόκριση, αλλά και για το πλασάρισμα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την συμμετοχή στο Final-Four. Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές και Μιλάνο - Μπαρρτσελόνα έχουν ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα και φυσικά ξεχωρίζουν από το μπασκετικό κουπόνι της ημέρας.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έχασε μάλλον εύκολα από την Μπασκόνια με 78-71 στην τελευταία αναμέτρηση της για την Ευρωλίγκα. Αν και στο πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν ότι κυλούν βάσει σχεδίου για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς ήταν κοντά στο σκορ και περίμενε την στιγμή να χτυπήσει, όπως μας έχει συνηθίσει. Αλλά τελικά αυτή που αιφνιδίασε ήταν η Μπασκόνια που κυριάρχησε απόλυτα στην τρίτη περίοδο και με ένα επιμέρους σκορ 27-12 έληξε το ματς. Το σκορ έλαβε μικρότερη διάσταση μόνο επειδή οι Βάσκοι χαλάρωσαν στο τέλος.      

Η ήττα την έριξε από την δεύτερη θέση που κατέλαβε η σημερινή της αντίπαλος. Και μια ενδεχόμενη όσο και πιθανή ήττα σήμερα ίσως θέσει σε κίνδυνο και την παρουσία της στην τετράδα, καθώς ένα μεγάλο γκρουπ ομάδων βρίσκεται σε απόσταση δύο νικών. Και τα πάντα μέχρι το τέλος είναι ανοιχτά.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους στους τελευταίους 5 αγώνες για την Ευρωλίγκα.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκάζι πατημένο και μετά την εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις, ήρθε και η εκτός έδρας με 66-90 στο Ισραήλ επί της Μακάμπι στον εξ αναβολής αγώνα. Πιστή στο μοτίβο της η Εφές μπήκε δυνατά στον αγώνα, πήρε ένα προβάδισμα, το οποίο προοδευτικά μεγάλωνε και από την στιγμή που έγινε διψήφιο, η Μακάμπι δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει κάτι για να αλλάξει την μοίρα του παιχνιδιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν σε κανένα δεκάλεπτο και μόνο στο τελευταίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Στην Εφές είναι ακόμη θυμωμένοι από την τροπή της περσινής σεζόν, καθώς θεωρούν ότι με την φόρμα που είχαν θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση. Και τώρα που η σεζόν είναι στο τελευταίο της στάδιο, η Εφές ετοιμάζεται να κάνει αυτό που έμεινε στη μέση εξαιτίας της επιδημίας.

Στατιστικά Στοιχήματος: Κερδίζει με διαφορές άνω των 15 πόντων τους τελευταίους πέντε αγώνες της στην Ευρωλίγκα. Δείτε εδώ προγνωστικά ποδοσφαίρου από Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όσο σκληρή ομάδα και αν είναι η Μπάγερν, ιδιαίτερα εντός έδρας, η Εφές αυτή την εποχή πραγματικά δεν παίζεται. Και μπορεί να επικρατεί με άνεση απέναντι σε αντιπάλους δυναμικότητας της γηπεδούχου.

Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -7.5 σε απόδοση 1.90

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρήκε την ΤΣΣΚΑ να “ψάχνεται” και δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία. Με σπουδαία εμφάνιση πέρασε από την Μόσχα επικρατώντας με 76-84 επι της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Με έναν Κέβιν Πάντερ να κάνει θαύματα και να έχει πάρει πάνω του την εκδήλωση των περισσοτέρων επιθέσεων των Ιταλών, η Μιλάνο μπόρεσε και επικράτησε στο πρώτο δεκάλεπτο με 13-24. Άντεξε στην αναμενόμενη αντεπίθεση των γηπεδούχων και στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού του αγώνα μέχρι να φτάσει στην τελική επικράτηση.    

Και μια ακόμη - εκτός προγράμματος - νίκη απόψε επί της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα, είναι πιθανόν να θεωρήσει το πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα. Και σε έναν αγώνα που αναμένεται να πάει σε χαμηλό τέμπο, που είναι άλλωστε το αγαπημένο και των δύο ομάδων, μπορεί και να βρει τις ευκαιρίες να κάνει άλλη μια υπέρβαση.

Στατιστικά Στοιχήματος::Κερδίζει την πρώτη περίοδο στις πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της στην Ευρωλίγκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέρασε για δεύτερη φορά φέτος από την Μαδρίτη, επικρατώντας της Ρεάλ με 76-81. Μια νίκη που παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Μαδριλέων, δεν ήταν καθόλου εύκολη. Οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ και μάλιστα μπόρεσαν και πήραν το προβάδισμα 4 λεπτά πριν το τέλος. Και ενώ το μομέντουμ έδειχνε Ρεάλ, οι Μίροτιτς και κυρίως ο Οριόλα με τους πόντους τους - και τα σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ του ο δεύτερος - οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Μια νίκη που έδωσε στην Μπαρτσελόνα την - τυπική - πρόκριση στα πλέι-οφς. Και ουσιαστικά την πρώτη θέση της κανονικής σεζόν. Μένουν μόνο κάποια εμπόδια όπως το σημερινό, αλλά δεν είναι καθόλου αποτρεπτικά για την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους.  

Στατιστικά Στοιχήματος: Ξεπέρασε τους 80 πόντους σε 7 από τους τελευταίους 10 αγώνες για την Ευρωλίγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ματς που σε όποια πλευρά και αν τελικά καταλήξει θα είναι με μικρή διαφορά. Το κλειστό στυλ μπάσκετ που διαλέγουν και οι δύο αντίπαλοι βοηθάει σε αυτό. Θα στηρίξουμε την ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο.

Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -4,0 σε απόδοση 1.71

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες για live streaming agones που μπορείτε να παρακολουθείσετε μέσα από τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel