Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Μάχες με γκολ για το Μουντιάλ

banner roots

Μάχες με γκολ για το Μουντιάλ
27.03.2021 | 09:07

Μάχες με γκολ για το Μουντιάλ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ακόμη και αν είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, η μάχη για την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου έχει ανάψει για τα καλά. Και γίνεται ακόμη πιο έντονη σήμερα το βράδυ με αναμετρήσεις που αναμένεται να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες κληρώσεις τζοκερ μαζί με στατιστικά δεδομένα και χρήσιμες πληροροφορίες.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (19:00)

Κέρδισε - όπως άλλωστε αναμενόταν το Γιβραλτάρ, αλλά τίποτα δεν κύλησε σωστά. Πρώτον η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, κάτι που δεν άρεσε στον νέο προπονητή τους. Όχι τόσο για την έκβαση του παιχνιδιού, όσο για τη δύσκολη συνέχεια. Και μιλώντας για τον Στόλε Σολμπάκεν, ο εκλέκτορας της Νορβηγίας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εντεργκααρντ της Άρσεναλ που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Αξιοποιώντας κυριολεκτικά κάθε τελική προσπάθεια που έκαναν ο Τούρκοι μπόρεσαν να προηγηθούν επί της Ολλανδίας με 3-0. Οι “Οράνιε” όπως ήταν φυσικό αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν σε δύο λεπτά (75’ και 77’) να μειώσουν στο γκολ. Και πάνω που άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικοί και να πιέζουν για την ισοφάριση δέχτηκαν το 4-2 με απευθείας φάουλ και όλα τελείωσαν εκεί.  

Αν κάτι διαθέτουν σε πλεόνασμα οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είναι επιθετικό ταλέντο. Σε τέτοιο βαθμό που το G/G που προσφέρεται σε απόδοση 1.83 να φαντάζει εξωπραγματικό.

ΣΕΡΒΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45)

Σαφώς ανώτερη πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη από την Ιρλανδία με 3-2. Από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ οι Σέρβοι πήραν είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο και να το καθαρίσουν με άλλα δύο γκολ που πέτυχαν μέχρι το 77ο λεπτό. Νίκη που σαφώς αναπτερώνει το ηθικό των Σέρβων και δείχνει τον δρόμο για το πως μπορούν να γίνουν ομάδα ξανά. Και σήμερα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πραγματικά δύσκολο αντίπαλο.  

Υποδέχτηκε το Αζερμπαϊτζάν στον ιταλικό βορρά και το μίνιμουμ των πόσων χρειαζόταν να κάνει για να κερδίσει. Πέτυχε ένα γκολ στο 30 και τίποτα περισσότερο. Καθώς η γνωστή αμυντική συνταγή του Σάντος δεν γινόταν να αλλοιωθεί από τους άπειρους Αζέρους, οι Πορτογάλοι δεν έδειξαν και ιδιαίτερη διάθεση να παίξουν περισσότερο. Κάτι που όμως πρέπει να κάνουν απόψε αν θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από το Βελιγράδι.

Με ορμή και πάθος οι Σέρβοι που γνωρίζουν ότι σε περίπτωση νίκης μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και απευθείας πρόκριση. Πόσο πιθανό είναι αυτό απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα, όσο και αν δείχνει ότι είναι σε μεταβατική φάση, μένει να αποδειχθεί. Πάντως ένα γκολ μπορούν να το πετύχουν. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 2.00

ΤΣΕΧΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (21:45)

Προφανώς κανείς δεν περίμενε να καταφέρει κάτι η Εσθονία. Αλλά για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως οι Τσέχοι αποφάσισαν να το δουν σοβαρά. Βέβαια τελικά δέχτηκαν την έκπληξη καθώς ήταν αυτοί που δέχτηκαν το πρώτο γκολ, αλλά απάντησαν άμεσα. Και μαζικά. Μέχρι το ημίχρονο το σκορ ήταν 4-1 και κάπου εκεί πάτησαν φρένο για να μην πάρει εξωπραγματικές διαστάσεις. Όσο και αν το εμπόδιο ήταν εξαιρετικά χαμηλό, η αποδοση των Τσέχων ήταν καλή. Βέβαια σήμερα θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.  

Και το Βέλγιο δέχτηκε το πρώτο γκολ από την Ουαλία, και επίσης αντέδρασε άμεσα και έτσι υποχρέωσε τη γηπεδούχο σε μια - δίκαιη κατά τα άλλα - ήττα με 1-3. Απόλυτα κυρίαρχοι σε όλα οι Βέλγοι δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτή την προσπάθεια με ένα στραβοπάτημα. Και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Όσο και αν η επιθετική επίδοση των Τσέχων τους προβλημάτισε. Γνωρίζουν ότι αν τους υποτιμήσουν δεν θα έχουν ένα ευχάριστο βράδυ.

Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο στην πρεμιέρα για αμφότερες τις σημερινές αντιπάλους. Αλλά είναι ομάδες με πλούσιο επιθετικό ταλέντιο και σε αυτό αξίζει να ποντάρουμε. Over 2.5 η επιλογή μας σε απόδοση 1.76

Επισκεφτείτε το numbers.gr και διαβάστε καθημερινά στοιχηματικές προβλέψεις (στοίχημα της ημέρας, στοιχήματα της πιάτσας, κ.α) μαζί με χρήσιμα στατιστικά και βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το