Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου

banner roots

Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου
23.05.2022 | 20:34

Επισκόπηση στρατηγικών στοιχηματισμού ποδοσφαίρου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, επομένως συνιστάται στους αρχάριους να στοιχηματίσουν σε αυτό. Το να στοιχηματίζετε στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα καλύτερο από το να στοιχηματίζετε στην καλύτερη διαδικτυακή τοποθεσία στοιχημάτων. Οι πράκτορες στοιχημάτων όπως η Bet22 προσφέρουν υψηλές αποδόσεις σε τουρνουά ποδοσφαίρου, πολλές επιλογές στοιχηματισμού και οι επαγγελματίες στοιχηματιστές χρησιμοποιούν με επιτυχία μια ποικιλία από στρατηγικές νίκης. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για μερικές από τις καλύτερες στρατηγικές στοιχηματισμού ποδοσφαίρου.

 

Ένα στοίχημα για ισοπαλία

Οι bookmakers δεν βασίζουν τις αποδόσεις τους αποκλειστικά στην πιθανότητα επιτυχίας της ομάδας. Λαμβάνουν υπόψη τι στοιχηματίζουν οι περισσότεροι παίκτες. Οι παίκτες του στοιχήματος αποφεύγουν την ισοπαλία, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο, και προτιμούν να ποντάρουν σε έναν αντίπαλο που θα κερδίσει. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες για μια ειρηνική έκβαση του παιχνιδιού ποδοσφαίρου συχνά αυξάνονται. Η ισοπαλία είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα:

  • Στα φιλικά (αυτοί οι αγώνες δεν είναι απαραίτητοι για προπονητές και παίκτες γιατί δεν παίζονται στο μέγιστο και μερικές φορές υπάρχει δεύτερη ομάδα στο γήπεδο).
  • Στο τέλος της σεζόν, όταν οι σύλλογοι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (δεν χρειάζεται να σκοράρουν γιατί δεν εγκαταλείπουν τα πρωταθλήματα και πάνε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).
  • Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες προτιμούν να χρησιμοποιούν το σύστημα στοιχηματισμού όταν κάνουν εικασίες για ένα ειρηνικό αποτέλεσμα. Αυτή η προσέγγιση ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο. Για τον τζόγο, επιλέγονται τρία έως πέντε παιχνίδια όπου μπορεί να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ισοπαλίας.

Αυτή η στρατηγική έχει ένα μειονέκτημα. Για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχετε γνώσεις αθλημάτων, να παρακολουθείτε συνεχώς τα στατιστικά του συλλόγου και να αποκλείεται αγώνες.

Γενική στρατηγική στοιχηματισμού

Το στοίχημα για τον αριθμό των γκολ πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμό είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προσφορές από τους στοιχηματιστές, τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στρατηγική, πρέπει επίσης να είστε λάτρης του ποδοσφαίρου και να παρακολουθείτε αγώνες συχνά.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα από το στοίχημα γενικά:

Προσοχή σε σημαντικούς αγώνες. Πολλά γκολ πέφτουν συχνά όταν και οι δύο ομάδες πρέπει απλώς να κερδίσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι αντίπαλοι παίρνουν περισσότερα ρίσκα, παίζουν πιο επιθετικά και βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση. Το ντέρμπι είναι τέλειο παράδειγμα αυτού του τύπου παιχνιδιού.

Για να επιλέξετε κατάλληλους αγώνες, δώστε προσοχή στην τοποθέτηση των ομάδων στη βαθμολογία, μελετήστε τα στατιστικά των αντιπάλων και την ιστορία του συλλόγου. Οι οπαδοί λοιπόν γνωρίζουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι παλιοί αντίπαλοι. Στα παιχνίδια τους σημειώνονται πολλά γκολ.

Τα φιλικά πρέπει να αποφεύγονται. Οι ομάδες μπορούν να παίξουν 0-0 ή 3-3, το αποτέλεσμα είναι συχνά δύσκολο να εκτιμηθεί.

Αφού είστε πιο ακριβείς στις συμβουλές σας για ποδοσφαιρικούς αγώνες, μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στην περιοχή του τέρματος (0-1, 2-4). Ο κίνδυνος αυξάνεται εδώ σε σύγκριση με ένα υψηλότερο ή χαμηλότερο στοίχημα, αλλά οι πιθανότητες είναι υψηλότερες.

Απόπειρα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ομάδες σκοράρουν λιγότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από ό,τι στο δεύτερο. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κερδίζετε τον bookmaker πιο συχνά.

Η απόδοση εξαρτάται από την κούραση του παίκτη και την απώλεια συγκέντρωσης. Τελικά, οι αμυντικοί είναι πιο επιρρεπείς σε λάθη και επομένως οι επιθετικοί δημιουργούν επικίνδυνες ευκαιρίες και γκολ πιο συχνά. Όταν το γνωρίζετε αυτό, μπορείτε να βρείτε υπερεκτιμημένα γεγονότα.

Μετά την ανάλυση των στατιστικών, ο πράκτορας στοιχημάτων καταλαβαίνει ότι η πιθανότητα γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι χαμηλή, επομένως οι πιθανότητες αυτού του γεγονότος είναι σχετικά υψηλές. Η δουλειά του στοιχηματιστή είναι να βρει ένα παιχνίδι όπου οι πιθανότητες να σκοράρουν στα πρώτα 45 λεπτά είναι μεγαλύτερες από ό,τι σε άλλα παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Ο ηγέτης του πρωταθλήματος συναντά τον ηττημένο.
  • Μία από τις ομάδες έχασε βασικές άμυνες λόγω τραυματισμού ή πάρα πολλών κίτρινων καρτών και έπρεπε να βάλει τον άλλο παίκτη στην άμυνα.
  • Και οι δύο ομάδες προτιμούν το επιθετικό παιχνίδι.

Συμπέρασμα

Ακολουθώντας τις στρατηγικές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, οι αρχάριοι μπορούν να αρχίσουν να καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι και να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους δοχεία. Η παρακολούθηση αγώνων γίνεται ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό γεγονός. Αλλά να θυμάστε ότι μερικές φορές η ευτυχία σας μπορεί να συμβεί, επομένως πρέπει να πάρετε αποφάσεις που ταιριάζουν στα οικονομικά σας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel