Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Έτοιμες για μεγάλα διπλά Λάτσιο και Γιουβέντους

the roots web banners 06

Έτοιμες για μεγάλα διπλά Λάτσιο και Γιουβέντους
19.04.2024 | 13:27

Έτοιμες για μεγάλα διπλά Λάτσιο και Γιουβέντους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχουμε αρκετούς σημαντικούς αγώνες σήμερα για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τα ματς Τζένοα-Λάτσιο και Κάλιαρι-Γιουβέντους για την 33η αγωνιστική της Σέριε Α.

Άλλη μία μέρα με ποδοσφαιρικές επιλογές στο στοίχημα, με τα livescore να μας βοηθούν πάντα στις επιλογές μας στον live στοιχηματισμό. Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα διακρίνουμε δύο παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα, αυτό ανάμεσα σε Τζένοα και Λάτσιο και αυτό με αντιπάλους τις Κάλιαρι και Γιουβέντους.

Η Τζένοα φαίνεται πως επέστρεψε στην 1η κατηγορία για να παραμείνει. Σε 32 παιχνίδια έχει «μαζέψει» συνολικά 39 βαθμούς και φυσικά δεν έχει κανέναν κίνδυνο, για να υποβιβαστεί. Προέρχεται από ισοπαλία στη Φλωρεντία με αντίπαλο την Φιορεντίνα. Με τελικό σκορ 1-1 οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Μάλιστα, η ομάδα του Τζιλαρντίνο ήταν αυτή που «άνοιξε» το σκορ και προηγήθηκε με 0-1 με το γκολ του Γκούντμουντσον στο 42ο λεπτό. Ο Ικονέ ισοφάρισε στο 54 και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχει ιδιαίτερες βαθμολογικές βλέψει από εδώ και πέρα η Τζένοα, απλά θα «παλέψει» για να τερματίσει στη δεκάδα. Για την Λάτσιο, η σεζόν δεν «κύλησε» με τον ιδανικότερο τρόπο. Μετά την περσινή σεζόν που την οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος δεν κατάφερε να είναι κοντά στα περσινά επίπεδα απόδοσης. Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Ρώμη τις τελευταίες μέρες, η απαίτηση του Λουίς Αλμπέρτο να αποχωρήσει από την Λάτσιο μετά από 8 χρόνια στην ιταλική ομάδα. Στα αγωνιστικά πάντως, προέρχονται από εύκολη νίκη επί της Σαλερνιτάνα με σκορ 4-1. Σκόρερ χρίστηκαν οι Φελίπε Άντερσον, Βετσίνο, Λουίς Αλμπέρτο και Ίσακσεν. Με την νίκη αυτή έφτασε στους 49 βαθμούς και την 7η θέση της βαθμολογίας.

Η επιλογή μας θα είναι το διπλό της Λάτσιο με απόδοση 2.62, ενώ με bet builder θα μπορέσουμε να προσθέσουμε και άλλες επιλογές στο δελτίο μας.

Περνάμε στο επόμενο ιταλικό παιχνίδι της ημέρας. Η Κάλιαρι φαίνεται πως και αυτή έχει τον τρόπο να παραμείνει στη Σέριε Α. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει αποφασιστικότητα και πάθος στα παιχνίδια της και έχει πάρει σημαντικότατα αποτελέσματα. Πριν δύο αγωνιστικές κέρδισε την Αταλάντα με σκορ 2-1, με γκολ του Αουτζέλο και του Βιόλα, στην πιο σημαντική της νίκη την φετινή σεζόν. Έπειτα κατάφερε να μην ηττηθεί στο Μιλάνο από την Ίντερ, με τελικό σκορ του ματς το ισόπαλο 2-2, με τους Σομουρόντοφ και Βιόλα να σκοράρουν. Έτσι, η Κάλιαρι βρίσκεται στους 31 πόντους, με την 18η Φροζινόνε που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού να έχει 27. Η Γιουβέντους ξεκίνησε στη σεζόν με βλέψεις για τον τίτλο της Σέριε Α, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ίντερ. Αυτή την στιγμή, έχει διαφορά 20 πόντων στη βαθμολογία από την ομάδα του Ιντζάγκι. Με 63 βαθμούς κατατάσσεται 3η και δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από ισοπαλία στο ντέρμπι του Τορίνο, με τελικό σκορ 0-0. Μοναδικός στόχος για την Γιούβε έχει παραμείνει το ιταλικό Κύπελλο, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Στον πρώτο αγώνα μάλιστα, κέρδισε με σκορ 2-0 τη Λάτσιο και έχει ισχυρό προβάδισμα στον επαναληπτικό.

Η επιλογή μας θα είναι το διπλό της Γιουβέντους με απόδοση 1.78.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το