Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Πρόγραμμα κατάρτισης 150 ωρών για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

the roots web banners 06

Λήμνος: Πρόγραμμα κατάρτισης 150 ωρών για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις
24.04.2024 | 10:17

Λήμνος: Πρόγραμμα κατάρτισης 150 ωρών για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θήβας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών τον Ιούνιο του 2024, στo πλαίσιο της ενταγμένης Πράξης:

«Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Δικαιούχους Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις του υπομέτρου 6.1: «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, των οποίων οι Πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης (έτος 2021) του υπομέτρου 6.1.

Τα Προγράμματα Κατάρτισης θα υλοποιηθούν στα νησιά του Β. Αιγαίου και το Κ.Δ. Θήβας προγραμματίζει να υλοποιήσει Προγράμματα στις Π.Ε Λήμνου, Ικαρίας, Χίου και Σάμου.

Η υλοποίηση των ως άνω Προγραμμάτων αφορά τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες κατάρτισης: «Φυτική Παραγωγή», «Ζωική Παραγωγή», «Μελισσοκομία (μικτή)» και «Συνδυαστική Παραγωγή: φυτική-ζωική, φυτική-μελισσοκομία, ζωική-μελισσοκομία, φυτική- ζωική-μελισσοκομία».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι - υπόχρεοι εκπαίδευσης και οι ενδιαφερόμενοι φορείς με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Δομή στις προαναφερόμενες Π.Ε. να επικοινωνήσουν άμεσα με την Υπεύθυνη Κατάρτισης Κα Ευτυχία Κορλού στο τηλέφωνο 22620 22158 του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Θηβών.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel