Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση Ζωίδη με το Δήμαρχο Λήμνου

afoi poriazi

Συνάντηση Ζωίδη με το Δήμαρχο Λήμνου
17.10.2014 | 12:10

Συνάντηση Ζωίδη με το Δήμαρχο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα, με τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νίκο Ζωίδη.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Λήμνου, παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Αδαμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Στρατής Κύτελης και ο αντιδήμαρχος  Σαράντης Πανταζής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία των εορτασμών των 100 χρόνων από την απόβαση των ANZAC’s στην Καλλίπολη.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε και το θέμα της δημιουργίας, άμεσα, πύλης εισόδου από την Τουρκία. Στην κατεύθυνση αυτή, θα προγραμματιστεί συνάντηση και με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, το υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στα θέματα της συνάντησης συμπεριλήφθηκε και αυτό του Ναυτικού Μουσείου Μούδρου. Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η παρέμβαση της γενικής γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το δήμο Λήμνου, προκειμένου να απεμπλακεί η χρηματοδότηση του έργου και να προχωρήσει η δημοπράτησή του, με στόχο το 2015 να εκτελεστεί και να χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις του ΕΣΠΑ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018