Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λέσβο ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

banner roots

Στη Λέσβο ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου
04.12.2014 | 11:38

Στη Λέσβο ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σειρά επαφών με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Λέσβου είχε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπ. Σπυρίδων.

Ο κος Σπυρίδων είχε γόνιμη συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Νικόλαο Ζωΐδη σε μια εφ' όλης εξέταση των θεμάτων που απασχολούν το νησί της Λέσβου αλλά και γενικότερα το Αιγαίο.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου είχε διαδοχικές επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και συζήτησαν διεξοδικά τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, ενώ εξίσου εποικοδομητική ήταν και η συνάντηση του Σπ. Σπυρίδωνος με τον δήμαρχο Λέσβου Σπ. Γαληνό.

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου συναντήθηκε ακόμα με τον διοικητή του Βοστάνειου Νοσοκομείου, ο οποίος του εξέθεσε αναλυτικά τα θέματα που σχετίζονται με τη δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στο νησί της Λέσβου.

Ο κος Σπυρίδων τέλος ξεναγήθηκε στο μουσείο – ελαιοτριβείο Βρανά στον Παπάδο Λέσβου, όπου μέσα από τον πλούτο των εκθεμάτων και την άρτια έκθεσή τους είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ζωντανή ιστορία της ελαιοκομίας της Λέσβου, που είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με την κοινωνική και οικονομική ζωή του νησιού.

GGADA PVA

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το