«Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης "Η Λήμνος Διεκδικεί" ευχόμαστε σε όλες τις Λημνιές και τους Λημνιούς, σ' αυτούς που ζουν στο νησί μας και σε όλους όσοι το νοσταλγούν από μακριά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Το 2015 θα αποτελέσει για τη Λήμνο μια σημαντική χρονιά.
Αφενός, με το τέλος του έτους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μια πληθώρα έργων, τα οποία έχουν ήδη ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Αυτό απαιτεί πολλή και καλά οργανωμένη δουλειά από τις υπηρεσίες του Δήμου και τη Δημοτική Αρχή και συνεργασία όλων όσοι μπορούν να βοηθήσουν.
Αφετέρου, θα πρέπει όλοι οι φορείς του τόπου μας, σε κλίμα συνεννόησης και ομόνοιας, να αποφασίσουμε τους στρατηγικούς στόχους για την επόμενη προγραμματική περίοδο και να χαράξουμε τη στρατηγική εκείνη που θα μας βοηθήσει να τους πετύχουμε.
Τέλος, το 2015, με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τις επιχειρήσεις των ANZAC στην Καλλίπολη, μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη μια φορά το ρόλο της Λήμνου, όχι μόνο σε εκείνη την περίοδο, αλλά και διαχρονικά στην Παγκόσμια Ιστορία.
Με ελπίδα ότι όλα τα παραπάνω θα ευοδωθούν, δηλώνουμε παρόντες για να προσφέρουμε τη συνδρομή μας όπου και όποτε μας ζητηθεί».