Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>WiFi θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Λήμνου

banner roots

WiFi θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Λήμνου
18.11.2015 | 10:49

WiFi θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα μεγάλο έργο ψηφιακής σύγκλισης που φέρει τη σφραγίδα του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ) και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.

Στόχος του προτεινόμενου έργου είναι η διασύνδεση του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου με το δίκτυο ΕΔΕΤ και η παροχή προηγμένων διαδικτυακών και υπολογιστικών υπηρεσιών στη νοσηλευτική μονάδα, με πολλαπλά οφέλη, τόσο για το επιστημονικό - διοικητικό - τεχνικό προσωπικό, όσο και για τους ασθενείς και συνοδούς αυτών.

Η προτεινόμενη πράξη αποτελείται, στο σύνολό της, από υποέργα, εκ των οποίων η υλοποίηση του ενός αναμένεται να ξεκινήσει στο κοντινό μέλλον και αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση νέων σημείων πρόσβασης (WiFi) στις υπηρεσίες, που θα αναπτυχθούν στα επόμενα στάδια του έργου.

Έτσι, σε λίγο καιρό το νοσοκομείο μας, σε όλη την κτιριακή υποδομή του, θα παρέχει πρόσβαση ασύρματου δικτύου (WiFi) σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σημειώνεται, ότι το ΕΔΕΤ ΑΕ είναι ο δικαιούχος φορέας και το αντικείμενο του έργου υλοποιείται στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το