Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προβλήματα στη Λήμνο από τη σημερινή κακοκαιρία
afoi poriazi
Προβλήματα στη Λήμνο από τη σημερινή κακοκαιρία
07.01.2013 | 23:01

Προβλήματα στη Λήμνο από τη σημερινή κακοκαιρία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

 

Προβλήματα παρουσιάστηκαν σήμερα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν τις τελευταίες ώρες τη Λήμνο, με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τη βροχόπτωση  και τις χιονοπτώσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού.

Στο μεταξύ, αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα, προκλήθηκαν στον κεντρικό οδικό άξονα της Λήμνου. Από τις 18:00 το απόγευμα, στο "πέταλο", τη στροφή πριν το χωριό του Άγιου Δημητρίου,  από την έντονη χιονόπτωση ακινητοποιήθηκαν 15 περίπου οχήματα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να βοηθηθούν οι οδηγοί να φτάσουν μέχρι τον Άγιο Δημήτρη. Προβλήματα επίσης παρουσιάστηκαν, στην περιοχή "Ψύλλοι", στο Κορνό, στις Σαρδές, στη Δάφνη και στο Κατάλακο, ενώ μικρότερης έκτασης προβήματα σημειώθηκαν στο δρόμο του Θάνους προς τον Κοντιά, τα οποια όμως επιλύθηκαν μετά την παρέμβαση των εκχιονστικών μηχανημάτων, τα οποία έτσι και αλλιώς βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να παρέμβουν, σε περίπτωση που χρειαστεί με σκοπό να κρατηθεί ο κεντρικός οδικός άξονας της Λήμνου ανοιχτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί ο Δήμος της Λήμνου θα εκτιμήσει την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί εκείνη την ώρα και θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνουν ανοιχτά ή όχι τα σχολεία. 

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα στη Λήμνο καθυστέρησαν την αναχώρηση από την Λήμνο της πτήσης τσάρτερ, που έφτασε στο νησί το μεσημέρι και μετέφερε περίπου 80 άτομα, φίλους και συμπαίκτες του Νίκου Σαμαρά, προκειμένου να τον συνοδέυουν στην τελευταία του κατοικία. Ενώ η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από τη Λήμνο στις 7 το απόγευμα, αναχώρησε τελικά λίγη ώρα μετά τις 8. 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018