Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απάντηση Βογιατζή στο δημοσίευμα του Έθνους
Απάντηση Βογιατζή στο δημοσίευμα του Έθνους
15.01.2013 | 07:22

Απάντηση Βογιατζή στο δημοσίευμα του Έθνους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Μια μέρα μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, το οποίο έκανε λόγο γα φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και συμπεριέλαβε και το όνομα του πρώην Νομάρχη και νυν βουλευτή της ΝΔ στο Νομό Παύλου Βογιατζή, στη λίστα εκείνων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμού, δημοσιοποιήθηκε και η απάντηση του βουλευτή.

Σ αυτήν, ο κ. Βογιαζής, αναφέρει πως κατέθεσε ήδη αίτημα, προς το Σώμα Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκειμένου να λάβει επίσημη ενημέρωση, ενώ δηλώνει χαρακτηριστικά: "Καθαρός Ουρανός, αστραπές δεν φοβάται".

Η απάντηση του κ. Βογιατζή, έχει ως εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα δημόσιο αξίωμα μέχρι και σήμερα που φέρω τη βουλευτική ιδιότητα δε σταμάτησα να πιστεύω πως η εντιμότητα και η διαφάνεια οφείλουν να είναι προτεραιότητα σε κάθε συναλλαγή μου εκ μέρους των συμπολιτών μου.

Ουδέποτε λειτούργησα διαφορετικά, γι’ αυτό και σήμερα δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, σήμερα το πρωί κατέθεσα αίτημα προς τον Προϊστάμενο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ζητώντας να λάβω επίσημη σχετική ενημέρωση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Ωστόσο, και πάντα με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως πράγματι οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην αποκάλυψη και δημοσιοποίηση ενδεχόμενων παραβάσεων που έχουν γίνει ή εξακολουθούν να γίνονται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια όμως δυστυχώς, η συλλήβδην και χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις αναφορά σε πρόσωπα που κατέχουν δημόσια αξιώματα ουδόλως συνεισφέρει εποικοδομητικά. Αντίθετα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος οι τακτικές αυτές να μας απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος και να οδηγήσουν στην έκπτωση της δημοκρατίας.

Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018