Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Λήμνου

the roots web banners 06

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Λήμνου
15.03.2017 | 13:26

Δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε εννέα σχολεία της Λήμνου δώρισε η εταιρεία ACCELURE, υποστηρίζοντας το εκπαιδευτικό έργο στο νησί μας.

Ειδικότερα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές προσφέρθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Ατσικής, στο Δημοτικό Σχολείο Κοντιά, στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Αγίου Δημητρίου και στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κούταλης.

Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Γεώργιος Σακαρίκος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ACCELURE AE για τη δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών στις σχολικές μονάδες του νησιού μας και τη συμβολή της στο εκπαιδευτικό έργο.

Ακολουθούν οι ευχαριστήριες επιστολές των Διευθυντών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου και του Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου.

"κύριε Σακαρίκο,

μετά την παραλαβή της δωρεάς τριών φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών μάρκας ΗΡ από την εταιρεία ACCELURE AE , η διεύθυνση του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας σας απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες για τη διαμεσολάβησή σας στην παροχή των παραπάνω.

Η πρωτοβουλία και οι ενέργειές σας αποδεικνύουν έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και την ευαισθησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αναβάθμιση και βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, τα οποία λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών αδυνατούν να καλυφθούν από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την προσφοράς σας.

Η Διευθύντρια

Φωτοπούλου Χαριτίνη, ΠΕ02"

"Στο νηπιαγωγείο του Αγ. Δημητρίου σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου παραλάβαμε τη δωρεά της εταιρείας Accenture A.E. (1 λαπτοπ) και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την διαμεσολάβησή σας στην παροχή του παραπάνω. Το συγκεκριμένο εργαλείο θα βοηθήσει σημαντικά στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς τόσο τα παιδιά όσο και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν για να παίρνουν πληροφορίες από το διαδίκτυο, για τη συμμετοχή σε κατάλληλα εκπαιδευτικά λογισμικά προγράμματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κίνησή σας και σας ευχόμαστε «Καλό Πάσχα».

Η προϊσταμένη
Ποργιαζίδου Σοφία"

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το