Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση Βογιατζή - Χατζηδιαμαντή στο Δημαρχείο Λήμνου
afoi poriazi
Συνάντηση Βογιατζή - Χατζηδιαμαντή στο Δημαρχείο Λήμνου
27.03.2013 | 14:23

Συνάντηση Βογιατζή - Χατζηδιαμαντή στο Δημαρχείο Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εχθές Τρίτη, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής συναντήθηκε στο Δημαρχείο, με τον Βουλευτή Λέσβου κ. Παύλο Βογιατζή. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Αδαμίδης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Μπουλώτης και Παναγιώτης Τσανταρλιώτης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα γενικότερα προβλήματα της Λήμνου, αλλά και θέματα δρομολόγησης έργων περιφερειακού επιπέδου. Ο Δήμαρχος Λήμνου εξέθεσε την κατάσταση αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για την μη υλοποίηση βασικών έργων υποδομής (λιμενικά, οδικά, εγγειοβελτιωτικά) στο νησί μας.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και ανταλλάχτηκαν απόψεις για το σοβαρότατο ακτοπλοϊκό πρόβλημα του νησιού μας. Ο Δήμαρχος Λήμνου ενημέρωσε τον κ. Βογιατζή για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα αιτήματα προς τον Υπουργό κ. Μουσουρούλη. Ο κ. Βογιατζής πρότεινε να πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση στην Αθήνα για την εξέταση του προβλήματος.

Τέλος συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα της παράνομης εισόδου μεταναστών στη Λήμνο. Ο Δήμαρχος Λήμνου τόνισε την ανάγκη ενεργοποίησης των αρμόδιων οργάνων της ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση του προβλήματος, δεδομένου ότι ο Δήμος δεν έχει ούτε την αρμοδιότητα αλλά ούτε και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν επιδεικνύουν την ανάλογη ευαισθησία για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Ο κ. Βογιατζής και με την ιδιότητα του εισηγητή του νομοσχεδίου για την μετανάστευση δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό κ. Δένδια, το διογκούμενο πρόβλημα της εισροής μεταναστών στη Λήμνο, προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018