Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Καταγγελία Παπάδου Γέρας για τον αγώνα βόλεϊ στη Λήμνο

banner roots

Καταγγελία  Παπάδου Γέρας για τον αγώνα βόλεϊ στη Λήμνο
03.04.2013 | 10:18

Καταγγελία Παπάδου Γέρας για τον αγώνα βόλεϊ στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε καταγγελία προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του Παπάδου Γέρας μετά τον προχτεσινό αγώνα με την ομάδα του Λήμνος Sports Club από την οποία ηττήθηκε με 3-2 σετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Πετοσφαίρισης της Α.Π.Σ Παπάδος Γέρας, τα εξής:

"Μετά το χθεσινό παιχνίδι (σσ. προχθεσινό) της ομάδας μας στο νησί της Λήμνου στο οποίο πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση αλλά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα απο την τοπική ομάδα, την οποία ίδρυσε ο μεγαλύτερος Έλληνας πετοσφαιριστής όλων των εποχών, ένα ίνδαλμα για πολλούς από εμάς, ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε με πικρία γεγονότα και καταστάσεις τις οποίες αντιμετώπισαν οι παίκτες μας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κωμικοτραγικές συμπεριφορές εξελίχθηκαν από κάποιους παίκτες αλλά και παράγοντες του σωματείου της Λήμνου. Η αναφορά μας γίνεται για το λόγο ώστε να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό την πραγματική εικόνα του αγώνα από την πλευρά μας.

 "Αθλητές" οι οποίοι κατα καιρούς πρωταγωνιστούσαν στις εθνικές κατηγορίες με επιτυχία, με την συμπεριφορά τους καταπάτησαν το αθλητικό ήθος οχι μόνο έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις μπροστά στο φιλέ τους παίχτες της ομάδας της Μυτιλήνης, οχι μόνο προκαλούσαν συνεχώς με διάφορες άσεμνες χειρονομίες αλλά τους απειλούσανε κιόλας. Σε κάθε αλλάγη των πάγκων στα σετ κινόντουσαν απειλητικά προς τους αθλητές μας σπρώχνοντας μπροστά στην γραμματεία με αποκορύφωμα να προκληθεί ελαφρύς τραυματισμός σε αθλητή μας μετά από επίθεση.

Αθλητής της Λήμνου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του α΄διαιτητή βριζόντας τον και απειλώντας να τον κατεβάσει κάτω μετά από υπόδειξη του. Με τους άσεμνους πανηγυρισμούς των αθλητών της Λήμνου πυροδοτούσανε τους φιλάθλους με αποτέλεσμα την ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (αναπτήρας - κέρματα) βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών μας. Παράγοντας γυναίκα η οποία βρισκότανε στο χώρο της γραμματείας απηύθηνε το λόγο στον προπονητή της ομάδας της Γέρας λεγοντάς του να ΄΄σκάσει΄΄ και να μη μιλάει καθώς και με διάφορες χειρονομίες προέτρεπε τους αθλητές της ομάδας της και τους φιλάθλους να εξαγριωθούν.

Συνεχόμενες διαμαρτυρίες αθλητών της Λήμνου προς τους διαιτητές με αποτέλεσμα την ανάρμοστη συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς τους διαιτητές.Η ομάδα του Πάπάδου Γέρας δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα , ώστε να έχει αυτή την συμπεριφορά από τους προαναφερόμενους καθώς την διακατέχει το υψηλό φρόνημα του αθλητικού ήθους και του αθλητικού ιδεώδες πράγμα το οποίο δίδαξε ο μεγάλος Νίκος Σαμαρας και λυπούμαστε η ομάδα που ίδρυσε με τόσο μεράκι και προσπάθεια σε ένα μικρό ακριτικό νησί ΄΄κάποιοι΄΄ να το γκρεμίζουν με την συμπεριφορά τους και να το δυσφημίζουν. Είμαστε σίγουροι ότι αν ήτανε κοντά μας δεν θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη που ντροπιάζει το αθλημά μας. Παρόλα αυτά θέλουμε να δωσουμε τα συγχαρητηριά μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και να ευχηθούμε καλή συνέχεια".

 

Πηγή: LesvosReport

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel