Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το είδαμε και αυτό: «Μακρυχέρης» έκλεψε από τον Δήμο Λήμνου τα...UPS (!)

afoi poriazi

charitakis banner new

Το είδαμε και αυτό: «Μακρυχέρης» έκλεψε από τον Δήμο Λήμνου τα...UPS (!)
10.04.2013 | 19:13

Το είδαμε και αυτό: «Μακρυχέρης» έκλεψε από τον Δήμο Λήμνου τα...UPS (!)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εμβρόντητοι , οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λήμνου, τη Δευτέρα το πρωί, επιστρέφοντας στις δουλειές τους μετά το Σαββατοκύριακο, διαπίστωσαν ότι έλειπαν, όχι τα φωτοτυπικά μηχανήματα, ούτε οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές της υπηρεσίας, αλλά τα UPS (!!), οι συσκευές δηλαδή που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια στους υπολογιστές ή σε άλλες συσκευές, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Η αφαίρεση των προστατευτικών συσκευών, όπως όλα δείχνουν έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, είναι ότι στις εισόδους του Δημαρχιακού καταστήματος δεν διαπιστώθηκαν ίχνη διάρρηξης.

Πράγμα που ενδεχομένως, κάνει τα πράγματα ευκολότερα σε ό,τι αφορά τον εντοπισμό του "μακρυχέρη", αφού δεν είναι πολλοί εκείνοι που διαθέτουν τα κλειδιά του κτιρίου, αλλά ταυτοχρόνως δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά, για το πώς είναι δυνατόν ο ίδιος, να μην αναλογίστηκε ότι οι υποψίες θα πέσουν εύκολα πάνω του.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018