Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αεροδρόμιο Λήμνου: «Εκπτώσεις» στην καθαριότητα
Αεροδρόμιο Λήμνου: «Εκπτώσεις» στην καθαριότητα
31.01.2019 | 14:27

Αεροδρόμιο Λήμνου: «Εκπτώσεις» στην καθαριότητα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αρνητικά έχει σχολιαστεί από μερίδα κόσμου της Λήμνου, οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων καθαριότητας του αεροδρομίου της Λήμνου, μετά την παραλαβή του τμήματος αυτού από το νέο εργολάβο.

Όπως πληροφορούμαστε, τις πρώτες ημέρες οι δύο υπάλληλοι δεν είχαν παραλάβει τον απαραίτητο εξοπλισμό με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να εφευρίσκουν τρόπους προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους με ακροατές του σταθμού μας να μας περιγράφουν πως οι κουβάδες και οι σφουγγαρίστρες μεταφέρονταν σε καρότσι σούπερ μάρκετ (!!!).

Παράλληλα έχει μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων από τέσσερις σε δύο, με την κάθε υπάλληλο να εργάζεται μόλις 2,5 ώρες την ημέρα με ελάχιστα φυσικά χρήματα ως μισθό.

Βέβαια όλα τα παραπάνω τα προβλέπει η δίμηνη σύμβαση που έχει υπογράψει η κεντρική ΥΠΑ με τον εργολάβο και πραγματικά προκαλεί ερωτηματικά το πώς εγκρίθηκε μια τέτοια σύμβαση.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι υπερβάλουν εαυτό καθημερινά προκειμένου να κρατήσουν την καλή εικόνα του αεροδρομίου. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους χώρους του κοινού, με τις «εκπτώσεις» να επηρεάζουν τους μη ορατούς στο κοινό χώρους και τα γραφεία.

Οι δυσλειτουργίες έχουν καταγραφεί και έχουν γίνει γνωστές στους αρμόδιους και όπως μαθαίνουμε στο νέο διαγωνισμό έχει ζητηθεί να υπάρξει διαφοροποίηση στους όρους της σύμβασης.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018