Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απάντηση Σηφουνάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Φορέων

afoi poriazi

Απάντηση Σηφουνάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Φορέων
30.05.2013 | 14:19

Απάντηση Σηφουνάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Φορέων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή την αναφορά της Οργανωτικής Επιτροπής Φορέων Λήμνου στο Δελτίο Τύπου για τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο, ο βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επιδίωξη όλων μας είναι να διασφαλισθεί η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου της Λήμνου, που συνίσταται πρώτα και κύρια στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης προς τους κατοίκους του νησιού.

Υπενθυμίζεται προς όλους όσους κατά τακτά χρονικά διαστήματα σηκώνουν τα «λάβαρα της επανάστασης» εν είδη γυμναστικής, ότι η Λήμνος διαθέτει σήμερα ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσοκομεία της χώρας, που με πολύ κόπο και προσπάθεια κατασκευάσθηκε, εξοπλίστηκε και στελεχώθηκε. Ας συγκρίνουν μόνο τις υποδομές και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που σήμερα διαθέτει, σε σχέση με αυτό πριν μερικά χρόνια, αλλά και σε σύγκριση με άλλα νοσοκομεία της νησιωτικής μας χώρας! Ουδέποτε δυστυχώς αυτό αναγνωρίσθηκε από τους κατ’ επάγγελμα κατακρίνοντες.

Αντί λοιπόν κάποιοι να αναγνωρίσουν, τουλάχιστον, την προσπάθεια που μέχρι σήμερα έχει γίνει – και είναι γνωστό από ποιους και πώς – συνεχίζουν να ασχολούνται με το αν το Νοσοκομείο της Λήμνου θα έχει αυτόνομο Διοικητή ή έναν, δύο ή τρεις Υποδιοικητές! Η πολιτική έχει τις ευθύνες και υποχρεώσεις της, αλλά και το ιατρικό προσωπικό επίσης. Δεν υποστηρίζουμε ότι θα πρέπει να γίνουν όλοι «γιατροί του κόσμου», αλλά έστω μέχρι το Πολυιατρείο του Μούδρου θα μπορούσαν καθημερινά και εκ περιτροπής οικειοθελώς να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά τα λοιπά, έχω υποστηρίξει και υποστηρίζω, στο όνομα περιορισμού της σπατάλης, τη δημιουργία ενιαίων μηχανισμών για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού, καθώς και την αυτονομία του Νοσοκομείου της Λήμνου ως προς την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης προς τους πολίτες.»

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018