Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κάσπακα και στον Άγιο Αθανάσιο

pame boreio aigaio

Διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κάσπακα και στον Άγιο Αθανάσιο
20.05.2019 | 12:48

Διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κάσπακα και στον Άγιο Αθανάσιο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή που βρίσκεται το στρατόπεδο του Κάσπακα, αναγκάζει τη ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει την παροχή ρεύματος.

Η διακοπή είναι προγραμματισμένη για τις 22/05/2019, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00μ.μ..

Την ίδια ημέρα υπάρχει προγραμματισμός διακοπής ρεύματος την ίδια μέρα, από τις 8 έως τις 9 για τις περιοχές, Κάσπακα, Άγ. Ιωάννη, Άγιο Αθανάσιο και βιολογικό Κάσπακα.

«Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018