Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100
Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100
12.06.2019 | 13:46

Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια ολόκληρη κοινωνία, έχει κινητοποιηθεί, μετά τη δημοσιοποίηση του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει η 30χρονη Μέρσα από το Κοντοπούλι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Μέρσα σύντομα, θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού και οι φίλοι της οικογένειας, έκαναν έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», φιλοξενήθηκε η μητέρα της Μέρσας, Ελένη Τραγάρα και μίλησε για το Γολγοθά της κόρη της τα τελευταία 6 χρόνια.

Αν και βρίσκονται στην τελική ευθεία, η κ. Ελένη, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε, πως η κόρης της έχει παρουσιάσει ψυχολογική αστάθεια και πως ο φόβος του θανάτου την έχει επηρεάσει στην καθημερινότητα της.

Εξήγησε τους λόγους που χρειάζονται την οικονομική ενίσχυση και ευχαρίστησε τον κόσμο που έχει ήδη δείξει έμπρακτα την αγάπη του και την στήριξη του προς την κόρη της.

Και ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλευρό της Μέρσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου επιθυμεί να βοηθήσει την συμπατριώτισσά μας Μπεζά Μυρσίνη. Για τον λόγο αυτό στηριζόμενος στην φιλανθρωπία όλων, προχωράει στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τον σκοπό αυτό.

Παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεσθε να δώσετε όποιο χρηματικό ποσό επιθυμείτε, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου καθημερινά από τις 10.00π.μ έως τις 14.00μ.μ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2254 0 22006.

Η συμβολή όλων μας στη δοκιμασία της φίλης μας Μέρσας είναι δεδομένη.

 

ekklisi

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018