Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100

banner roots

Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100
12.06.2019 | 13:46

Λήμνος: Η μαμά της Μέρσας στον FM 100

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μια ολόκληρη κοινωνία, έχει κινητοποιηθεί, μετά τη δημοσιοποίηση του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει η 30χρονη Μέρσα από το Κοντοπούλι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Μέρσα σύντομα, θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού και οι φίλοι της οικογένειας, έκαναν έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα», φιλοξενήθηκε η μητέρα της Μέρσας, Ελένη Τραγάρα και μίλησε για το Γολγοθά της κόρη της τα τελευταία 6 χρόνια.

Αν και βρίσκονται στην τελική ευθεία, η κ. Ελένη, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε, πως η κόρης της έχει παρουσιάσει ψυχολογική αστάθεια και πως ο φόβος του θανάτου την έχει επηρεάσει στην καθημερινότητα της.

Εξήγησε τους λόγους που χρειάζονται την οικονομική ενίσχυση και ευχαρίστησε τον κόσμο που έχει ήδη δείξει έμπρακτα την αγάπη του και την στήριξη του προς την κόρη της.

Και ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλευρό της Μέρσας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου επιθυμεί να βοηθήσει την συμπατριώτισσά μας Μπεζά Μυρσίνη. Για τον λόγο αυτό στηριζόμενος στην φιλανθρωπία όλων, προχωράει στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού για τον σκοπό αυτό.

Παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεσθε να δώσετε όποιο χρηματικό ποσό επιθυμείτε, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου καθημερινά από τις 10.00π.μ έως τις 14.00μ.μ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2254 0 22006.

Η συμβολή όλων μας στη δοκιμασία της φίλης μας Μέρσας είναι δεδομένη.

 

ekklisi

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel