Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο «Μαρούλα»
Λήμνος: Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο «Μαρούλα»
04.10.2019 | 19:26

Λήμνος: Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο «Μαρούλα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» ξεκινά τη νέα κινηματογραφική σεζόν με τρεις ξεχωριστές κινηματογραφικές ταινίες που θα προβληθούν τον Οκτώβριο και αναμένεται να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους.

«Μπάτε σκύλοι αλέστε 2» (Παιδική)

Τα αγαπημένα κατοικίδια επιστρέφουν!

Στις 8, 11, 12 & 13 Οκτωβρίου, η ταινία «Μπάτε σκύλοι αλέστε», τα κατοικίδια που τόσο αγαπήσαμε και η μυστική τους ζωή, επιστρέφουν με νέες συναρπαστικές περιπέτειες στις 8 Οκτωβρίου (μετά την παρέλαση), αλλά και στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου.

«AD Astra» (Επιστημονικής Φαντασίας)

Ταξίδι στα όρια του ηλιακού συστήματος

Στις 18, 19 & 20 Οκτωβρίου ετοιμαστείτε για ένα διαστημικό ταξίδι στα όρια του ηλιακού μας συστήματος με την εξαιρετική ταινία επιστημονικής φαντασίας «AD Astra». Πρωταγωνιστής ο Μπραντ Πιτ στον ρόλο ενός αστροναύτη που ψάχνει τα ίχνη του χαμένου πατέρα του έξω από τα γνωστά μας όρια.

«Μαγικό χαλί» (Παιδική)

Ο νεαρός βοσκός που μετατρέπεται σε νέο Αλαντίν

Ένας νεαρός βοσκός, η πιστή του γίδα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών και φυσικά ένα ιπτάμενο χαλί φτιάχνουν μια διασκεδαστική ιστορία στην ταινία «Μαγικό Χαλί», που θα προβληθεί στις 25, 26, 27 & 28 Οκτωβρίου.

 

maroula prog okt

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018