Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Νέος ασφαλτοτάπητας προς το Βάρος

afoi poriazi

charitakis banner new

Λήμνος: Νέος ασφαλτοτάπητας προς το Βάρος
22.10.2019 | 13:42

Λήμνος: Νέος ασφαλτοτάπητας προς το Βάρος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εργασίες διάστρωσης ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο όπως πληροφορεί η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου – Τμήμα Τεχνικών Έργων σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου Λήμνου, την 23η & 24η Οκτωβρίου 2019, θα εκτελεστούν εργασίες διάστρωσης ασφαλτοτάπητα της οδού από τη χ.θ. 18+800 της Ε.Ο. Μύρινας – Μούδρου (1η διασταύρωση Βάρους) προς οικισμό Βάρους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι οδηγοί με προορισμό Βάρος - Κότσινα – Ρεπανίδι - Κοντοπούλι – Παναγιά - Πλάκα (κι αντίστροφα) να ακολουθούν τη διαδρομή διαμέσου του οικισμού Βάρους από τη 2η διασταύρωση της Ε.Ο. Μύρινας – Μούδρου με Βάρος στη χ.θ. 19 + 800 (μετά την είσοδο του παλιού αεροδρομίου).

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018