Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δείπνο προς τιμήν του νέου Μητροπολίτη Λήμνου Ιεροθέου
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης ομιλεί στην ομήγυρη του δείπνου προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιεροθέου. Διακρίνονται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος και ο ο πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Φωτογραφία: Γραφείο Υφυπουργού. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης ομιλεί στην ομήγυρη του δείπνου προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιεροθέου. Διακρίνονται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος και ο ο πρέσβης Γεώργιος Γεννηματάς, εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Φωτογραφία: Γραφείο Υφυπουργού.
13.11.2019 | 20:30

Δείπνο προς τιμήν του νέου Μητροπολίτη Λήμνου Ιεροθέου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιών της Διασποράς, Αντώνης Διαματάρης, παρέθεσε την Τρίτη δείπνο προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιεροθέου στην Αθηναϊκή Λέσχη.

Ο κ. Διαματάρης κατάγεται από το χωριό Θάνος της Λήμνου και θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση στην ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ιεροθέου την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Της τελετής θα προστεί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, συμπαραστατούμενος από ιεράρχες από την επικράτεια της Ελλάδος, καθώς και τους ιερείς της Λήμνου.

Διαβάστε περισσότερα στον «Εθνικό Κήρυκα».

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018