Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Μόλυ Μαχαίρα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ

banner roots

Η Μόλυ Μαχαίρα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ
09.07.2013 | 10:25

Η Μόλυ Μαχαίρα στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Δεύτερη θέση σε σταυρούς κατέλαβε η Μόλυ Μαχαίρα, στο ψηφοδέλτιο των γυναικών της Περιφέρειας της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Η κ. Μαχαίρα μετά την εκλογής της προχώρησε στη ακόλουθη δήλωση:

"Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε στις 28-30/6/2013 στην Αθήνα. Το 9ο Συνέδριο της Ν.Δ.  βρίσκει το κόμμα να έχει  την εθνική αποστολή και το δύσκολο έργο να «αναγεννηθεί  η Ελλάδα. «Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Οι ευθύνες μεγάλες, ο ρόλος της και πάλι ιστορικός, επιτακτικός ο αγώνας να λυθούν τα προβλήματα και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πολιτών. «ο δρόμος που έχει χαράξει ο πρωθυπουργός, είναι δουλειά και πάλι δουλειά, κι όχι μεγάλα λόγια.»

Είχα την τιμή με την ψήφο των συνέδρων να καταλάβω την τιμητική δεύτερη θέση στις γυναίκες της Περιφέρειας, της νέας Πολιτικής Επιτροπής τής Ν.Δ.  Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να κινούμαι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, αγωνιστικό φρόνημα, πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης και της πατρίδας.

Σ’ αυτές τις συνισταμένες  θα εργαστώ, μέσα απ’ την ιδιότητα του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής, ώστε να μεταφέρω τα προβλήματα της νησιωτικότητας στο κέντρο λήψης των αποφάσεων για την επίλυσή τους, σε συνεργασία με τους βουλευτές μας και τις κομματικές οργανώσεις των νησιών.»

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, ιδιαίτερα δε τους/τις συνέδρους που προέρχονται από τους συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση, τις ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ .  

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνέδρους του Β. Αιγαίου που για μια ακόμη φορά με τίμησαν αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά μου και τους αγώνες μου για τα νησιά μας. Θα είμαι ακόμα μια φωνή απ’ το Βόρειο Αιγαίο και ιδιαίτερα της Λήμνου  για την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, και έτσι να με θεωρείτε

Ζούμε σε ένα πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο που τα πάντα τίθενται σ’ αμφισβήτηση, σε μια οικονομική συγκυρία που κάνει τους πολίτες να αισθάνονται απειλούμενοι, ενίοτε και απελπισμένοι. Η παράταξή μας καλείται να εμπνεύσει την αισιοδοξία για το μέλλον, εντοπίζοντας τις διεξόδους και υλοποιώντας τις λύσεις.».

Δεσμεύομαι για αποτελεσματική και δημιουργική θητεία προς όφελος της παράταξης των νησιών μας και της Ελλάδας."

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel