Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενημερωτική συνάντηση από την ΑΝΕΛ για το δίκτυο «Λήμνος»
Ενημερωτική συνάντηση από την ΑΝΕΛ για το δίκτυο «Λήμνος»
09.07.2013 | 13:26

Ενημερωτική συνάντηση από την ΑΝΕΛ για το δίκτυο «Λήμνος»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας «LEADER+» δημιουργήθηκε το δίκτυο συμπληρωματικών επιχειρήσεων «Λήμνος» για την εφαρμογή ενός Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας σε επιχειρήσεις με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την από κοινού προβολή και προώθηση με συμμετοχή σε εκθέσεις, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, τη διεύρυνση των αγορών κ.α.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε, το δίκτυο έχει τη δυνατότητα διεύρυνσης με νέα μέλη και χρηματοδότησης σε ποσοστό 50% μέσω της δράσης δικτύωσης που συμπεριλαμβάνεται στην 4η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος «Προσέγγιση LEADER» η οποία αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν προκειμένου να συμμετέχουν στο δίκτυο, μπορούν  να παρευρεθούν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (πάνω από τη ΔΕΗ). Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί η μέχρι τώρα πορεία του Δικτύου «Λήμνος» και θα ακολουθήσει εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με τη δυνατότητα αξιοποίησης του Προγράμματος «LEADER», σε δράσεις προώθησης – προβολής των επιχειρήσεων και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018