Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έκοψε την πίτα του

banner roots

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έκοψε την πίτα του
28.01.2020 | 13:33

Ο ΧΟΛ «Ήφαιστος» έκοψε την πίτα του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με προσέλευση μελών, χορευτών και φίλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας του Χορευτικού Ομίλου Λήμνου «Ο Ήφαιστος» την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

«Σ αυτή την όμορφη γιορτή που σηματοδοτεί την αρχή της νέας χρονιάς, είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε τον Μητροπολίτη Λήμνου κ Αγ. Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο ο οποίος και ευλόγησε την πίτα του Ομίλου και απηύθυνε εγκάρδιες ευχές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο όσο και στους παρευρισκόμενους.

Το κέφι πηγαίο και αστείρευτο μέσα σ ένα κατάμεστο χώρο, κράτησε από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα. Οι ευχές, τα χαμόγελα και η σύμπνοια της μεγάλης μας οικογένειας πλαισιώθηκαν από τα παραδοσιακά μας ακούσματα που κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου αποτελούμενο από τον κο Πέτρο Παπούλκα στη θέση του προέδρου και τις κυρίες Αργυρώ Βοργιά, Ντίνα Ματσικά, Έλλη Τριανταφύλλου και Ζωή Τζαμπατζιδου, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και η εκδήλωση επιβραβεύτηκε με μεγάλη επιτυχία και με τα κολακευτικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη μας για την μεγάλη τιμή αλλά και τα γεμάτα ζεστασιά και αγάπη όμορφα λόγια του, τον εμπορικό κόσμο της Μύρινας που προσέφερε τα δώρα του για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς, την κα Έλλη Τριανταφύλλου για την "καλλιτεχνική επιμέλεια" της βασιλόπιτας των ενηλίκων , την κα Αργυρώ Βοργιά και κο Βαλάντη Κρομηλιδη για την βασιλόπιτα των παιδικών μας τμημάτων, την κα Ντίνα Ματσικά για την πολύτιμη βοήθεια της στη συγκέντρωση των δώρων, τον κο Χρήστο Αλατερά για την φωτογραφική κάλυψη και το βίντεο και όλους όσους βοήθησαν για να έχουμε αυτό το άψογο αποτέλεσμα! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορευτές μας, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας πλαισίωσαν για ακόμη μια φορά με την αγάπη τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά σε όλους!!», αναφέρει στην ανακοίνωση του συλλόγου η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel