Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κορωνοϊός – Aegean: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς Λήμνο

banner roots

Κορωνοϊός – Aegean: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς Λήμνο
21.03.2020 | 13:44

Κορωνοϊός – Aegean: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σε συνέχεια της κήρυξης του COVID-19 σε πανδημία και των περιοριστικών οδηγιών που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ, την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, περιορίζοντας σημαντικά την πρόσβαση σε επιβάτες διάφορων εθνικοτήτων, ή απαγορεύοντας τις πτήσεις σε συγκεκριμένους προορισμούς, η AEGEAN ανακοινώνει ότι υποχρεούται να προχωρήσει στον δραστικό περιορισμό των δρομολογίων της.

Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες, και έως τα τέλη του Απριλίου, το μεγαλύτερο μέρος των συχνοτήτων ή και πτήσεων εξωτερικού θα διακοπούν ενώ και το δίκτυο εσωτερικού θα περιοριστεί σημαντικά σε συχνότητες. Θα διατηρηθεί ένα βασικό πρόγραμμα περιορισμένων συχνοτήτων στους βασικούς προορισμούς της ΕΕ και σε όλους τους προορισμούς του εσωτερικού.

Για τη Λήμνο, η Aegean έχει προχωρήσει ήδη σε ακυρώσεις και αλλαγές στις ώρες των πτήσεων προς και από Αθήνα. Έως σήμερα 21/3/2020, έχουν ακυρωθεί οι παρακάτω ημερομηνίες: 23/3, 25/3, 27/3, 31/3, 4/4, 7/4, 11/4, 14/4, 18/4, 21/4, 25/4, 27/4 και 28/4.

Στα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί και περιλαμβάνουν πτήσεις οι οποίες ακυρώθηκαν από τις 11 Μαρτίου 2020 και μετά, ημερομηνία κατά την οποία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον COVID-19 σε πανδημία, προσφέρονται με άμεση εφαρμογή οι παρακάτω επιλογές:

  • Δυνατότητα επανακράτησης (αλλαγή ημερομηνίας) χωρίς χρέωση αλλαγής
  • Δυνατότητα επαναδρομολόγησης (αλλαγή προορισμού) σύμφωνα με τους κανονισμούς επαναδρομολόγησης
  • Δυνατότητα να παραμείνουν ανοικτά για χρήση και έκδοση Credit Voucher με δυνατότητα εξαργύρωσης σε επόμενο ταξίδι, μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
  • Δυνατότητα ακύρωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς των ναύλων.

 

Πηγή: pravlis.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το