Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ενδιαφέρον Μπούμπουρα για την ΚΑΕ Άρης;
facebook seminaria
Ενδιαφέρον Μπούμπουρα για την ΚΑΕ Άρης;
26.03.2020 | 09:00

Ενδιαφέρον Μπούμπουρα για την ΚΑΕ Άρης;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η οικογένεια Μπούμπουρα εξετάζει με ενδιαφέρον την απόκτηση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης φαίνεται πως εξετάζει ο Σπύρος Μπούμπουρας. Σύμφωνα με την Live Sport, ο ομογενής επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για να πάρει τον έλεγχο της ομάδας και δεν αποκλείεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Το 2017 είχε επίσης ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ αλλά και την ΠΑΕ Άρης, δίχως να προχωρήσει και λίγους μήνες μετά ανέλαβε να δημιουργήσει από το μηδέν τον Ήφαιστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο. Η συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο, λόγω και της γεωγραφικής θέσης αλλά και του μικρού πληθυσμού του νησιού, έχει ταβάνι. Μάλιστα υπάρχουν δυσκολίες στο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Basket League, εφόσον μπουν προϋποθέσεις όπως γήπεδο χωρητικότητα 2.000 θέσεων.

Ο Άρης, που βρίσκεται σε δεινή οικονομικά θέση, αναζητεί σανίδα σωτηρίας. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εξακολουθεί να έχει τις μετοχές, με τον ΑΣ (Ερασιτέχνη) να ζητά την παράδοσή τους. Για να εμπλακεί η οικογένεια Μπούμπουρα στην ΚΑΕ Άρης πέρα από την απεμπλοκή του από τον Ήφαιστο θα πρέπει να έχει στα χέρια της και μια αξιολόγηση του χρέους του Άρη, που είναι μεν στο μεγαλύτερο μέρος του διακανονισμένο, αλλά καθόλου αμελητέο.

Πηγή: sport-fm.gr

Απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια Μπούμπουρα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΚΑΕ Άρης, δόθηκε σήμερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η θέση της οικογένειας Μπούμπουρα είναι η εξής:

 "Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και επαφή. Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, που εμείς όπως και όλος ο κόσμος έχει πολλά σοβαρά προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει και να επιλύσει, είναι άκαιρο και άτοπο να πρέπει ν’ απαντάμε συνεχώς για ένα θέμα που δεν υφίσταται"

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018