Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Π. Κελεσίδης: Νέα απάντηση προς το ΝΟΛ
pame boreio aigaio

Π. Κελεσίδης: Νέα απάντηση προς το ΝΟΛ
24.06.2020 | 12:21

Π. Κελεσίδης: Νέα απάντηση προς το ΝΟΛ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Απάντηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Ο Παντελής Κελεσίδης, πατέρας παιδιού που άνηκε ως αθλητής στον όμιλο.

«Απαντώ στο ΔΣ του ΝΟΛ, σε δημοσίευση η οποία αφορούσε την αποχώρηση 12 παιδιών αθλητών, ως ένας από τους γονείς, εκφράζοντας μόνο τις προσωπικές μου απόψεις», γράφει χαρακτηριστικά ως συνοδευτικό της επιστολής.

Στην απάντηση του προς το ΝΟΛ ο κ. Κελεσίδης αναφέρει:

Με μεγάλη μου λύπη διάβασα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, σχετικά με την αποχώρηση 12 παιδιών αθλητών του καγιάκ μέσα στο χειμώνα, μέσα στα οποία είναι και το δικό μου παιδί.

Επειδή αυτή η ιστορία μας μας ταλαιπωρεί από πέρσι το καλοκαίρι και λύθηκε μέσα στο χειμώνα, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι επέλεξαν να την αναμοχλεύσουν αυτήν την περίοδο.

Ακόμα, είναι ιδιαίτερα προσβλητικό να αναφέρονται σε γονείς και παιδιά αθλητές, χρησιμοποιώντας φράσεις του στυλ “τα ψέματα τελείωσαν”, εκτός και αν ισχυρίζονται πως 20 περίπου γονείς των αθλητών του καγιάκ, είμαστε ψεύτες ή παραπλανημένοι.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική, έδωσαν στη δημοσιότητα την λίστα με τα ονοματεπώνυμα των παιδιών μας, χωρίς να ζητήσουν την άδεια από κανένα γονέα ή κηδεμόνα. Και το πρόβλημα ποιο ήταν;

Ότι απευθυνθήκαμε στην αρμόδια αρχή για να επιληφθεί του θέματος των μεταγραφών μας; Από πέρσι το καλοκαίρι ο ΝΟΛ έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή του τμήματος μας εξαιτίας προσωπικών αντιπαραθέσεων και διαφορών ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ και του προπονητή. Το αποτέλεσμα ήταν τα παιδιά μας να μείνουν ξεκρέμαστα, και να κινδυνεύσουν να χάσουν τους πανελλήνιους αγώνες.

Ως γονείς επισημάναμε το πρόβλημα στο ΔΣ, αλλά μας έγινε απολύτως κατανοητό, πως δεν υπήρχε περίπτωση για εκ νέου συνεργασία του προπονητή μας με τη συγκεκριμένη διοίκηση του ΝΟΛ.

Στην ερώτηση μας και τι θα κάνουν τώρα τα παιδιά μας, μας απαντήσανε πως μπορούν πάντα να πηγαίνουν στον όμιλο και θα ψάχνανε για εξοπλισμό και κυρίως για νέο προπονητή, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο όταν μιλάμε για ένα νησί με συγκεκριμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η αλήθεια είναι πως δεν είπανε ότι μας διώχνουνε, απλά μας έδειξαν ...την έξοδο..

Ουσιαστικά όμως, ο ΝΟΛ με τον τρόπο του μας έδιωξε, και όλα αυτά εξαιτίας της αδυναμίας ορισμένων να βάλουν το γενικό καλό πάνω από τις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις.

Τέλος θα ήθελα στο μέλλον να μην γίνει καμία άλλη αναφορά στα ονόματα των παιδιών μας, τα οποία ήταν πρώην αθλητές σας. Καλή συνέχεια στον ΝΟΛ, και τους προτείνω να επικεντρωθούν στο πολύ σημαντικό έργο τους και να μην κολλάνε στο παρελθόν και στις προσωπικές εμπάθειες .

Ο ναυταθλητισμός στη Λήμνο πηγαίνει μπροστά και θα προχωρήσει με δύο πλέον σωματεία, τα οποία και οφείλουν να βρούνε διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Κελεσίδης Παντελής Λήμνος, 23 Ιουνίου 2020

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018