Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνοδεία αστυνομικών κατέβασαν τους πομπούς της ΕΡΑ Αιγαίου

banner roots

Συνοδεία αστυνομικών κατέβασαν τους πομπούς της ΕΡΑ Αιγαίου
10.08.2013 | 22:37

Συνοδεία αστυνομικών κατέβασαν τους πομπούς της ΕΡΑ Αιγαίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Τους πομπούς της ΕΡΤ ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ στον Όλυμπο κατέβασαν δύο ιδιώτες τεχνικοί με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης  στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να σιγήσει η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ από τους περισσότερους από τους αναμεταδότες της στα νησιά.

Η ΕΡΑ μεταδίδεται πλέον  πλέον μέσω της συχνότητας 103 στα FM στο νοτιοανατολικό τμημα της Λέσβου και μέσω του Internet σε όλο τον κόσμο. Χθες οι  εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Αιγαιου οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της ΕΡΑ αντιδρώντας στην αυταρχική και μαφιόζικη όπως την χαρακτηρίζουν επέμβαση των αρχών για τη φίμωση του ραδιοφωνικού σταθμου.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής τόνισε μεταξύ άλλων για το θέμα:
«... εισέβαλαν στο κλειδωμένο χώρο των πομπών της ΕΡΑ Αιγαίου, έσπασαν τις κλειδαριές και σαν τους κλέφτες, επεχείρησαν να αναμεταδώσουν μέσω των ίδιων πομπών το πρόγραμμα της πειρατικής "Δημόσιας Τηλεόρασης". Οι μάσκες πια έπεσαν. Η κυβέρνηση προσπαθεί με αυταρχισμό και καταστολή να πετύχει, ότι δεν κατάφερε δύο μήνες τώρα, με όσους άλλους τρόπους το επεχείρησε.
 
Να κάμψει δηλαδή το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Αιγαίου, καθώς και το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε από το σύνολο της κοινωνίας. Θεωρούμε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είτε ήταν ενήμερη για το συμβάν είτε όχι, έχει σοβαρές ευθύνες και οφείλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ως ΣΥΡΙΖΑ στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων στην ΕΡΤ και την ΕΡΑ Αιγαίου και δηλώνουμε πως ο αυταρχισμός τους δεν θα περάσει.»

 

Πηγή: LesvosReport.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel