Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο για γυρίσματα το ENA Channel

afoi poriazi

charitakis banner new

Στη Λήμνο για γυρίσματα το ENA Channel
15.07.2020 | 20:31

Στη Λήμνο για γυρίσματα το ENA Channel

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο για γυρίσματα βρέθηκε το ENA Channel της Καβάλας και η εκπομπή «Κρυμμένοι Θησαυροί», για ένα επεισόδιο-αφιέρωμα στο νησί του Ηφαίστου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Παπάζογλου συνάντησε, μεταξύ άλλων, τις γυναίκες της Οικογένειας Ποριάζη, οι οποίες, μετά από 5 γενιές, έχουν αναλάβει το τιμόνι της γνωστής επιχείρησης.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του enanews.gr:

«Το μαγικό ταξίδι των Κρυμμένων Θησαυρών συνεχίζεται στην μαγική Λήμνο και συναντά μία οικογένεια που μέτρα 5 γενιές γεμάτη ιστορία, αναμνήσεις και μέλλον και φυσικά μιλούμε για την οικογένεια Ποριάζη, μία οικογένεια που αγάπησε όσο τίποτα άλλο το σιτάρι και κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στην Λήμνο αλλά και φυσικά στην Ελλάδα.

Πλέον όμως μετά από 5 γενιές αναλαμβάνουν γυναίκες που είναι έτοιμες για μεγαλύτερα όνειρα και οράματα και φυσικά ήδη μετρούν τα πρώτα τους βραβεία. Τα υπόλοιπα θα τα ερευνήσετε στο επεισόδιο των Κρυμμένων Θησαυρών το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο υπέροχο νησί της Λήμνου.

Ανταπόκριση από Λήμνο: Παπάζογλου | Φωτογραφία: Γιάννης Ζαχαρης».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018