Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή | Σε ποιες περιοχές
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Λήμνος: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή | Σε ποιες περιοχές
17.07.2020 | 11:12

Λήμνος: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή | Σε ποιες περιοχές

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Προσωρινές διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν, την Κυριακή (19/7), σε περιοχές της Λήμνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού πρακτορείου του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί πελάτες,

Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

Α. Η ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙA ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ – Αντιπροσωπία κ. Φράγκου - Αντιπροσωπία κ. Τζάνερου - Αντιπροσωπία κ. Λάμπρου - Κατάστημα κ. Καραγιαννάκη Μανόλη, στις 19/07/2020 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07:30 π.μ. έως 14:00.

Γ. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ: ΚΟΥΡΟΥΝΙ – ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ κ. ΓΚΑΡΑΛΗ – ΣΧΟΛΕΙΟ - ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, στις 19/07/2020 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 07:30 π.μ. έως 08:00 π.μ. και από 13:30 έως 14:00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018