Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Α.Ε. Λήμνου δημιουργεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

banner roots

Η Α.Ε. Λήμνου δημιουργεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου
25.07.2020 | 12:31

Η Α.Ε. Λήμνου δημιουργεί γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2020-2021, ανακοίνωσε η Α.Ε. Λήμνου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου αναφέρεται:

«Η Α.Ε. Λήμνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου, το οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας γυναικών 2020-2021. Μετά από ώριμη σκέψη και σωστή προετοιμασία το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε ότι πλέον ήρθε ο καιρός να εμφανιστεί στη Λήμνο μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλη την Ελληνική επικράτεια με περίπου 80 ομάδες. Υπήρξε και στο παρελθόν προσπάθεια για σύσταση ανάλογης ομάδας απο το Lemnos F.C., η οποία όμως δεν ευδοκίμησε. 

Η αρχή έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου στο νησί της Λήμνου με το παράρτημα υποδομής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Σαπφώ Λέσβου, με σκοπό κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να γίνει αυτόνομη. Φυσικά και η συμπαράσταση της ομάδας της Μυτιλήνης ήταν και θα είναι σημαντική καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. 

Η προετοιμασία της νέας ομάδας του νησιού μας θα αρχίσει στα μέσα Αυγούστου σε αναμονή των εξελίξεων στη χώρα στον τομέα της υγείας. Η Α.Ε Λήμνου μετά χαράς θα ήθελε να υποδεχθεί και νέα κορίτσια σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τα οποία θα πλαισιώσουν τον κορμό, που ήδη υπάρχει και προετοιμάζεται πυρετωδώς. Για αυτό το λόγο θα υπάρχουν και εγγραφές νέων κοριτσιών τα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στα παρακάτω τηλέφωνα. 

Ευχόμαστε αυτό το νέο ξεκίνημα να βρει συμπαραστάτες εδώ στον τόπο μας, γιατί η βοήθεια όλων θα μας είναι υπερπολύτιμη και επιθυμούμε αυτό το όνειρο να διαρκέσει. Το νησί της Λήμνου έχει άπειρες ομορφιές, στο χέρι μας είναι να δημιουργηθεί άλλη μία. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Προπονήτρια Μαρία Μπουλέτου 6973676468 | Πρόεδρος Ισίδωρος Καραγιάννης 6946714783».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το