Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Αστεράτη» βράβευση για το μέλι Λήμνου

xaritakis wide

«Αστεράτη» βράβευση για το μέλι Λήμνου
24.09.2020 | 19:26

«Αστεράτη» βράβευση για το μέλι Λήμνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το μέλι από αγριοβότανα και θυμάρι Λήμνου της εταιρίας Melimnos διακρίθηκε για την εξαίρετη γεύση του στα φετινά «Great Taste Awards».

Τα «Great Taste Awards» αποτελούν έναν διαγωνισμό γευσιγνωσίας διεθνούς φήμης και αναγνώρισης, που υλοποιείται κάθε χρόνο από την βρετανική εταιρεία «Guild of Fine Food», αποτελώντας σημείο αναφοράς για τα εξαίρετης γεύσης και ποιότητας τρόφιμα. Στη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού, περισσότεροι από 500 εξειδικευμένους κριτές, αξιολόγησαν μέσω της τυφλής δοκιμής 12.500 προϊόντα από όλο τον κόσμο, για να ξεχωρίσουν και να βραβεύσουν τα καλύτερα από αυτά.

Το χρυσό αστέρι το οποίο απέσπασε φέτος το μέλι από αγριοβότανα και θυμάρι αποτελεί τη δεύτερη συνεχόμενη βράβευση της Melimnos στην ισάριθμη συμμετοχή της στον εν λόγω διαγωνισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Melimnos Αλέξανδρος Μπαλδεράνος δήλωσε σχετικά: «Κάθε βράβευση δημιουργεί μοναδικό συναίσθημα. Αυτή μάλιστα αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα όταν συνδέεται άμεσα με την ιδιαίτερη πατρίδα σου. Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για όλους εμάς τα προϊόντα μας να διακρίνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα σε έναν διεθνούς φήμης διαγωνισμό όπως είναι τα «Great Taste Awards». Στόχος για όλους εμάς στην Melimnos είναι να παράγουμε αγνά, υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας προϊόντα και να τα καταστήσουμε διαθέσιμα στους καταναλωτές. Η νέα αυτή βράβευση αποτελεί σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας και κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε μοναδικά προϊόντα τα οποία έχουν κατακτήσει επάξια την εμπιστοσύνη και την αγάπη του καταναλωτικού κοινού».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018