Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Διαδικτυακά η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών

xaritakis wide

Λήμνος: Διαδικτυακά η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών
17.10.2020 | 13:44

Λήμνος: Διαδικτυακά η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πραγματοποίησε στις 13 Οκτωβρίου 2020 την καθιερωμένη ετήσια ημερίδα υποδοχής και ενημέρωσης των νέο-εισακτέων/πρωτοετών φοιτητών στη Λήμνο.

Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της Covid-19 η ημερίδα φέτος έλαβε χώρα διαδικτυακά αντί με φυσική παρουσία στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

Πέρα από τα μέλη του Τμήματος και εκπροσώπους του Φοιτητικού Συλλόγου «Νέα Πνοή», την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικοί φορείς της Λήμνου.

Το Τμήμα ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή στη ημερίδα, στήριξη και καλωσόρισμα προς τους φοιτητές τους αξιότιμους Έπαρχο Λήμνου κ. Άγγελό Βλάττα-Λαμπρινό και Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη.

Επίσης, στην ημερίδα παραχώρησε ομιλία η Σχολική Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος κ. Μαρία Μαμαλίκου εκπροσωπώντας ως Επιστημονικά Υπεύθυνη το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη».

Την ημερίδα παρακολούθησαν διαδικτυακά 70 συμμετέχοντες καθώς οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών είναι σε εξέλιξη.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018