Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θολό το νερό στη Νέα Κούταλη

banner roots

Θολό το νερό στη Νέα Κούταλη
22.11.2020 | 12:55

Θολό το νερό στη Νέα Κούταλη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Εδώ και είκοσι μέρες το νερό που φτάνει στα σπίτι του χωριού της Νέας Κούταλης είναι θολό, με τους κατοίκους να φοβούνται να το χρησιμοποιήσουν για οικιακή χρήση.

Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε μερίδα κόσμου και σε επικοινωνία με το σταθμό μας, κάνουν λόγο για κωλυσιεργία, ακόμα και για αδιαφορία των αρμοδίων στο να λύσουν το πρόβλημα και να ενημερώσουν υπεύθυνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί στο δίκτυο του χωριού.
 
O FM100 επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μανώλη Γαροφαλλίδης ο οποίος ανέφερε πως για το πρόβλημα ενημερώθηκε αρχές της εβδομάδας και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες αλλά και ο καθαρισμός της δεξαμενής προκειμένου το νερό που τρέχει στις βρύσες να είναι και πάλι καθαρό.
 
Βέβαια όπως ανέφερε μένει να καθαριστεί άλλη μια μικρή δεξαμενή που υπάρχει στο χωριό, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε η μια από τις τέσσερις τρυπανιές που δημιουργούσαν το πρόβλημα, η οποία και βγήκε «εκτός».  
 
Σύμφωνα με τον κ Γαροφαλλίδη θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν λίγες μέρες το νερό να αποκτήσει και πάλι την διαύγεια του.  Τέλος ξεκαθάρισε πως το νερό είναι κατάλληλο προς οικιακή χρήση. 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το