Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - Τελευταία εξέλιξη: Έκλεισε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας λόγω κρούσματος Covid-19
facebook seminaria
Λήμνος - Τελευταία εξέλιξη: Έκλεισε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας λόγω κρούσματος Covid-19
24.11.2020 | 14:00

Λήμνος - Τελευταία εξέλιξη: Έκλεισε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας λόγω κρούσματος Covid-19

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Έκλεισε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας στη Λήμνο, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε εκπαιδευτικό που είχε νοσήσει και στο παρελθόν.

Ο Έπαρχος Λήμνου φιλοξενήθηκε για το θέμα στην εκπομπή του FM100 «Θέμα και Ανάθεμα» με τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο οποίος ανέφερε πως το σχολείο θα παραμείνει κλειστό ως τις 28 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βλάττας, παρά το γεγονός ότι η εκπαιδευτικός βρίσκεται σε καραντίνα από τις 14 Νοεμβρίου που υποβλήθηκε σε τεστ, το Επαρχείο ενημερώθηκε σήμερα ότι αυτό ανιχνεύθηκε θετικό και πάρθηκε η απόφαση το σχολείο να κλείσει έως τις 28 του μηνός που συμπληρώνεται το απαραίτητο 14ήμερο. Να σημειωθεί δε, ότι οι μαθητές δεν πηγαίνουν στο σχολείο από την προηγούμενη Πέμπτη (19/11).

Ο Έπαρχος τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο θέμα της διαχείρισης των κρουσμάτων αφού η πληροφόρηση των αρμόδιων έρχεται καθυστερημένα.

Σε ό,τι αφορά το εν λόγω κρούσμα, ο κ. Βλάττας είπε ότι θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το θέμα της διενέργειας τεστ στις στενές επαφές.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018