Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: «Ηλικιωμένοι σε Γηροκομείο; Εδώ... Νηπιαγωγείο» (audio)
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος: «Ηλικιωμένοι σε Γηροκομείο; Εδώ... Νηπιαγωγείο» (audio)
18.02.2021 | 20:58

Λήμνος: «Ηλικιωμένοι σε Γηροκομείο; Εδώ... Νηπιαγωγείο» (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μεταξύ Γηροκομείου Λήμνου και «Μποβολέτειου» Νηπιαγωγείου η έναρξη της δράσης με τίτλο: «Ηλικιωμένοι σε Γηροκομείο; Εδώ... Νηπιαγωγείο».

Ωφελούμενοι του Γηροκομείου συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με παιδιά του νηπιαγωγείου. Ανταλλάχτηκαν χαιρετισμοί ενώ οι ηλικιωμένοι μιλήσαν για την προσωπική τους ζωή και τραγουδήσαν μαζί με τους μικρούς μαθητές.

girokomeio limnou ilikiomeni tilediaskepsi

Η συγκεκριμένη δράση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της εφαρμογής της πιλοτικής δράσης "Εργαστήρια Δεξιοτήτων" του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το σχολικό έτος 2020-2021.

Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου «Αδελφότης – Ο Καλός Σαμαρείτης», ιατρός Θωμάς Λούκας, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του FM 100 και μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου για την εν λόγω δράση καθώς και τα μελλοντικά σχέδια και τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τους ωφελούμενους αλλά και τον κτηριακό εκσυγχρονισμό του Γηροκομείου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους πόρους που προσπαθεί να εξασφαλίσει το Σωματείο μέσω της εκποίησης και εκμετάλλευσης των ακινήτων του Γηροκομείου, με μεγαλύτερο στοίχημα την αξιοποίηση του Κληροδοτήματος Τραταρού.

Τέλος, απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με την πανδημία αλλά και την πρόσφατη προκήρυξη του Νοσοκομείου Λήμνου για την πρόσληψη ιατρών.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Λούκας στον FM 100:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018