Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βραβείο Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο Μούδρου
ikteo limnou
Βραβείο Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο Μούδρου
13.06.2021 | 10:54

Βραβείο Τεχνολογίας στο Γυμνάσιο Μούδρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» και η εικονική του επιχείρηση Social Aid απέσπασαν Βραβείο Τεχνολογίας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece.

diaf gym moy

"Tα μέλη της επιχείρησης που αποτελούνται από τις εκπαιδευτικούς Πολυμένη Ελένη, ιθύνοντα νου και σχεδιάστρια του προϊόντος, Ναβροζίδου Ρουδάμα και Παπαπαναγιώτου Μαρία, τον εθελοντή Σύμβουλο, Στενό Νικόλαο, επιχειρηματία και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της ευρύτερης περιοχής του Μούδρου, και τους μαθητές Δεληγεώγη Ευαγγελία, Κρασσά Μαρία, Λυμπέρη Μαρία, Μανωλέρη Αντώνη, Μαστορόπουλο Δημήτρη, Πινάκη θεοδώρα, Σουσαλή Παρασκευή και Τσιώτση Αλεξάνδρα εργάστηκαν σκληρά για την κατασκευή και προώθηση του Smart Vision, μιας συσκευής που αποσκοπεί στη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των τυφλών, αναγνωρίζει προϊόντα και στέλνει ηχητικό μήνυμα στο χρήστη της για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Είναι γεγονός ότι η εκπαιδευτικός κ. Πολυμένη Ελένη αφιέρωσε χρόνο και ψυχή για την τελειοποίησή του και την αποτελεσματική λειτουργία του. Το προϊόν από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και το αγκάλιασαν τόσο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης.

diaf gym moy1

Στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το βραβείο απένειμε στην ομάδα του Γυμνασίου Μούδρου ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικαίων και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της Ένωσης των Δήμων εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του και την ελπίδα του ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια δημιουργική και δυναμική νέα γενιά.

Η εικονική επιχείρηση Social Aid ευχαριστεί θερμά το Junior Achievement Greece γι΄αυτό το ταξίδι στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της γνώσης, καθώς και τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ.

  1. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  2. ΜΑΚΡΗ ΧΡΗΣΤΟ
  3. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΒΕΕ
  4. ΣΤΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
  5. ΨΑΡΡΗ ΧΑΡΑ
  6. ΚΟΥΤΟΥΚΗ ΓΙΩΡΓΟ ΛΗΜΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ
  7. ΣΑΛΑΜΟΥΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  8. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΑΚΩΒΟ
  10. ΜΟΝΔΑΝΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

αλλά και όλους όσους αγόρασαν τα διαφημιστικά στυλό μας και ενίσχυσαν οικονομικά την επιχείρησή μας. Ευχαριστούμε θερμά τον εθελοντή σύμβουλό μας κ. Στενό Νικόλαο που υπήρξε δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι και μας στήριξε με την εμπειρία του και την επιχειρηματική καθοδήγησή του. Τέλος, ευχαριστούμε την ΑΒ Βασιλόπουλος για τη φιλοξενία της στο κατάστημα της Λήμνου τόσο για τα γυρίσματα του promo video μας, που κατέλαβε την 6η θέση στην Πανελλήνια ψηφοφορία που διεξήχθη, όσο και για την καταγραφή των προϊόντων στη συσκευή μας.

diaf gym moy3

Ενημερώνουμε ότι η εταιρία έχει ήδη κατασκευάσει 5 προϊόντα που θα τα διαθέσει δωρεάν σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Τα σχολεία του σήμερα καλλιεργούν δεξιότητες και σμιλεύουν προσωπικότητες. Ευχόμαστε στους μικρούς επιχειρηματίες μας που δούλεψαν σκληρά, αυτή η εμπειρία να αποτελέσει ένα σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους.

                                                    Η Διευθύντρια

                                           Παπαπαναγιώτου Μαρία", αναφέρει η ανακοίνωση του Γυμνασίου.

diaf gym moy4

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018