Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φεστιβάλ Τέχνης Β. Αιγαίου: Στη Λήμνο Δήμου, Μαγγίρα, Γαρδέλης, Active Member και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες

banner roots

Φεστιβάλ Τέχνης Β. Αιγαίου: Στη Λήμνο Δήμου, Μαγγίρα, Γαρδέλης, Active Member και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες
18.06.2021 | 20:05

Φεστιβάλ Τέχνης Β. Αιγαίου: Στη Λήμνο Δήμου, Μαγγίρα, Γαρδέλης, Active Member και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το THANOS ART CAMP και ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου, συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου 2021, στις εγκαταστάσεις τους, στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία Θάνους στην Λήμνο, από 9 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2021.

Μουσική, Χορός, Θέατρο, σεμινάρια και εργαστήρια τέχνης, για παιδιά και ενήλικες, παρουσιασμένα από καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, αλλά και υπαίθριες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών και πρωταθλητών. Ορεινή ποδηλασία, σύνθετη Τοξοβολία, Κανόε - Καγιάκ, Ιστιοσανίδα, είναι κάποιες από τις υπαίθριες δραστηριότητες, που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.

kallitexnes festival voreiou aigaiou limnos

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

festival prog update

Ο Ναυτικός Αθλητικός Ομίλος Λήμνου (Ν.Α.Ο.Λ), θα πραγματοποιεί καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου, στις εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ και στην παραλία Θάνους, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά. Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν την κωπηλασία,
το κανοε-καγιάκ, την τοξοβολία, την ορεινή ποδηλασία, την κολύμβηση, την ιστιοσανίδα, το beach volley, την θάλασσα και πάνω από όλα το περιβάλλον! Έμπειροι προπονητές με γνώσεις και παιδαγωγική κατάρτιση θα μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά των θαλασσίων και υπαιθρίων δραστηριοτήτων.

Βασικός πυρήνας του προγράμματος είναι το υγρό στοιχείο!

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Φεστιβάλ στη παραλία Θάνους, τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, να δοκιμάσουν διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, κωπηλασία, κανόε-καγιάκ, με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους, διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού.

Στην κωπηλασία, όπως και στο κανόε – καγιάκ, με ειδικά εκπαιδευτικά σκάφη, θα πάρουν τις πρώτες τους εμπειρίες μέσα στη θάλασσα, με απόλυτη ασφάλεια! Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν χρειάζεται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία ιστιοπλοΐας ή κωπηλασίας ή κολύμβησης και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου. Όλος ο βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, παρέχεται από τον Όμιλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ν.Α.Ο. ΛΗΜΝΟΥ

Κανόε Καγιάκ SUP Κωπηλασία Ιστιοσανίδα Τοξοβολία Ποδηλασία

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου, ο Ν.Α.Ο. Λήμνου θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση σε αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες, σε όλους τους επισκέπτες των εγκαταστάσεων μας, χωρίς να απαιτείται να είναι μέλη του Ν.Α.Ο. Λήμνου.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να αθληθούν υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών από τις 17:00 έως τις 19:00 για τις θαλάσσιες δραστηριότητες και από τις 19:00 έως τις 20:00 για τις υπαίθριες.

Όλος ο εξοπλισμός (βάρκες κανόε καγιάκ, SUP, ιστιοσανίδες, τόξα, στόχοι, ποδήλατα κλπ) διατίθεται από τον Ν.Α.Ο. Λήμνου καθώς και ο εξοπλισμος ασφαλείας (σωσίβια, κράνη, κλπ).

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες είναι οι ακόλουθες:

Naol Prog

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Χορηγός επικοινωνίας: FM 100 ΛΗΜΝΟΣ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel