Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τώρα μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη Λήμνο παίζοντας!

afoi poriazi

charitakis banner new

Τώρα μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη Λήμνο παίζοντας!
10.07.2021 | 14:19

Τώρα μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη Λήμνο παίζοντας!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εάν λατρεύεις τη Λήμνο και θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη, πλέον μπορείς να το κάνεις με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο απλώς παίζοντας!

Ο Λημνιός φωτογράφος Χρήστος Καζόλης δημιούργησε τη «Λημνοπαίδεια», ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων για μικρούς και μεγάλους, μέσα από το οποίο θα γνωρίσεις το αγαπημένο σου νησί παρέα με τους φίλους σου. Πάνω σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ταμπλό – χάρτη του παιχνιδιού απεικονίζεται η πλειονότητα των πραγματικών δρόμων του νησιού αλλά και 108 διαφορετικοί προορισμοί για να επισκεφθείς ενώ ταυτόχρονα αποκτάς πλούσιες γνώσεις για το νησί του Ηφαίστου μέσα από 360 ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ερωτήσεις.

limnopaideia

Ο γνωστός φωτογράφος, μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου στον FM 100, αποκάλυψε ότι η «Λημνοπαίδεια» «γεννήθηκε» στη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας, όταν ο ίδιος και η οικογένειά του αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι με το οποίο θα μπορεί κανείς να διασκεδάσει μαθαίνοντας παράλληλα για τη Λήμνο.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, το γεγονός ότι η «Λημνοπαίδεια» βγαίνει σε τρεις εκδόσεις, την ελληνική, την αγγλική και την αγγλοελληνική, αφού μέλημα του κ. Καζόλη ήταν να αγαπηθεί το παιχνίδι τόσο από τους Λημνιούς ομογενείς που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον τόπο τους όσο και από αγγλόφωνους επισκέπτες της Λήμνου που επιθυμούν να γνωρίσουν το νησί με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Καζόλης:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018