Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα αίτια της καθυστέρησης του Blue Star Myconos

banner roots

Τα αίτια της καθυστέρησης του Blue Star Myconos
14.07.2021 | 20:24

Τα αίτια της καθυστέρησης του Blue Star Myconos

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή αναχώρηση του πλοίου «Blue Star Mykonos» από το λιμάνι της Καβάλας.

Με τρίωρη καθυστέρηση απέπλευσε, το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με το kavala-portal.gr, από το επιβατικό λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Blue Star Mykonos». Το πλοίο της Blue Star Ferries επρόκειτο να αναχωρήσει στις 8:30, όμως απέπλευσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Η ενημέρωση από το «Blue Star Mykonos» ήταν πως η καθυστέρηση οφειλόταν σε μια από τις άγκυρές του, η οποία κόλλησε στον βυθό και δεν κατέστη δυνατό να ανέβει – παρά τις επίμονες προσπάθειες του καπετάνιου. Μάλιστα, το πλοίο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι.

Όμως, εκτός από αυτό το περιστατικό, υπήρξε και ένας άλλος λόγος για την καθυστέρηση του απόπλου. Συγκεκριμένα, 2 ταξί παρέλαβαν από το πλοίο πέντε επιβάτες, οι οποίοι διαπιστώθηκε πως δεν είχαν υποβληθεί σε έλεγχο τύπου rapid test.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας xronometro.com, οι πέντε επιβάτες έκαναν τελικά τα τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά αλλά όταν επέστρεψαν για να επιβιβαστούν στο πλοίο υπήρχε αρνητικό κλίμα από τους άλλους επιβάτες. Αιτία της αντίδρασης ήταν η λάθος εντύπωση ότι η αναχώρηση του πλοίου καθυστέρησε εξαιτίας τους.

Με πληροφορίες από kavala-portal.gr και xronometro.

Πηγή: grtimes.gr

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το