Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Σας Ευχαριστούμε»
afoi poriazi
Λήμνος: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Σας Ευχαριστούμε»
02.08.2021 | 14:46

Λήμνος: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Σας Ευχαριστούμε»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του, για την προσέλευσή τους και την ανιδιοτελή προσφορά τους σε φιάλες ζωής - παρά τη δύσκολη περίοδο του καλοκαιριού, την αφόρητη ζέστη και την επιφυλακτικότητα λόγω κορονοϊού !

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ", τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, που είναι δίπλα μας και στηρίζουν κάθε εκδήλωση, τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες πάντα βρίσκονται κοντά μας, καθώς κι όλους τους φίλους του συλλόγου, όπως τον κ.Κώστα Ντάντο, τον Νίκο Μπογιατζόγλου, την κα Μαρίτα Κουρουνιώτου καθώς την κα Ελένη Ρούφου, που τόσα χρόνια βρίσκεται κοντά στο συμβούλιο, επιμελείται και ενημερώνει το ηλεκτρονικό αρχείο μας και τον Παναγιώτη Καραφιλίππου, που είναι το παιδί για όλες τις δουλειές - πάντα πρόθυμος σε ότι του ζητήσουμε, οι οποίοι μας βοήθησαν για την διεκπεραίωση κι αυτής της αιμοδοσίας.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητροπολίτη μας, Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.

Ακόμη τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, αφίσες κι άλλα έντυπα που μας προμηθεύει καθώς και τον κ. Μιχάλη Χρυσάφη και την εταιρία Χρυσάφη για τα κεράσματα, που προσέφερε στα μέλη της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα νέα παιδιά, τα οποία έκαναν την αρχή σαν νέοι εθελοντές αιμοδότες και μας έδειξαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία και κατά επέκταση ο εθελοντισμός, βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους

Καλό μήνα, καλή συνέχεια καλοκαιριού και καλό Δεκαπενταύγουστο με υγεία και ευτυχία,
καλή αντάμωση τον Νοέμβριο

με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018